Primer pla del logo exterior de Unicaja Banco

La novetat que ha anunciat Unicaja i et facilita la vida si vens d'un altre banc

L'entitat ha apostat per facilitar el trasllat de comptes des d'altres entitats

En el context econòmic actual, els bancs han decidit llençar noves ofertes amb l'objectiu de captar nous clients. Molts, així mateix, han apostat per innovació i, és clar, per la digitalització dels seus serveis.

I una de les entitats que ha decidit fer un canvi substancial en un dels seus serveis ha estat Unicaja. D'aquesta manera, aquest banc pretén facilitar la feina als seus clients a l'hora de traslladar el seu compte, cosa que ara es podrà fer en tan sols uns passos.

Aquesta és la novetat que acaba de llançar Unicaja

Des d'Unicaja han llançat un servei digital al 100%, on l'objectiu és facilitar el trasllat dels clients al banc des d'un altre compte que tenen en una altra entitat. A més, aquest trasllat serà gratuït i es podrà dur a terme de manera molt ràpida i senzilla.

Per accedir a aquest servei es pot consultar tota la informació a la pàgina web del mateix banc. A més a més, es podrà fer tant al web d'Unicaja com a l'aplicació, de manera completament segura.

Muntatge amb una imatge d'una mà traient bitllets d'un caixer i un cercle amb un primer pla d'una persona fent servir el mòbil
El tràmit els pot fer també des de l'aplicació mòbil | España Diario TIPS, Getty Images

Què pots aconseguir a través del nou servei?

Com indiquen des d'Unicaja, aquest nou servei farà que, en tan sols uns passos, l'usuari pugui seleccionar que el banc s'encarregui de fer certes gestions en nom seu. Entre d'altres, pot cancel·lar un compte d'una altra entitat per traslladar el saldo al compte d'Unicaja. O també tramitar la sol·licitud de trasllat dels rebuts, així com dels abonaments periòdics i fer la portabilitat de les ordres donades d'alta.

Podràs informar-te a cada moment sense necessitat de desplaçament

D'altra banda, l'usuari podrà seguir en qualsevol moment l'evolució d'aquest trasllat. Per fer-ho, rebrà notificacions del banc, així com avisos, al telèfon mòbil. D'aquesta manera, sabrà en tot moment com va la portabilitat.

Així mateix, el client podrà signar els documents i tràmits que calguin de forma digital. Això farà que no hagi de ser present a l'oficina i, per tant, pugui evitar desplaçar-se de forma innecessària.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Aquest servei és una ampliació del tradicional

Aquest nou servei d'Unicaja de trasllat de comptes de forma digital, per la seva banda, també és compatible amb el que l'entitat ofereix a les seves oficines. Així, des de l'entitat busquen poder ampliar la possibilitat de fer les gestions tant de forma presencial com digital, pensant en la comoditat del client.

Exterior d´una oficina de l´entitat bancària Unicaja amb un caixer automàtic
Aquest servei també el pots seguir fent de forma presencial a les oficines d'Unicaja | Unicaja

El grup ha realitzat una aposta pel digital

Aquest nou servei té molt a veure amb el 'Pla Digital' que Unicaja ha seguit per a aquest 2023 i que s'enquadra al Pla Estratègic 2022-2024. Gràcies a això, han crescut els seus clients digitals, així com la captació i vendes a través d'aquest canal.

Al tancament del segon trimestre del 2023, el 62,7% dels clients d'Unicaja són digitals. Dels nous usuaris, el 34% es van copsar per un canal digital. Aquestes dades fan que l'entitat segueixi treballant en aquesta línia, en vista de l'èxit, així com de l'evolució del sector.

Altres ofertes comercials d'Unicaja

Així mateix, des d'Unicaja han llençat altres ofertes comercials com, per exemple, el llançament del 'Compte Nòmina'. I és que aquesta bonifica la domiciliació de la nòmina o pensió amb el 4% TAE fins a 5.000 euros els dos primers anys.

També destaquen altres iniciatives com l'adhesió a programes autonòmics que tenen com a objectiu facilitar la compra del primer habitatge a joves de fins a 35 anys. D'altra banda, des d'Unicaja compten alhora amb una nova oferta de targetes 100% reciclades.

Amb tot això, l'entitat té com a objectiu continuar creixent al mateix ritme que aquest 2023, ja que, en el primer trimestre, Unicaja va aconseguir un benefici net de 148 milions d'euros.