Foto del logo de CaixaBank.

Caixabank anuncia un canvi amb les comissions que afecta a molts dels seus clients

Les noves condicions del banc s'hauran de tenir en compte durant les pròximes operacions

CaixaBank modifica algunes de les seves condicions i envia un avís important als seus clients, que es veuran directament afectats per aquests canvis. Després que el Banc Santander hagi anunciat que deixarà de cobrar comissions als clients que tinguin almenys 25.000 euros als seus comptes, ara CaixaBank ha decidit ampliar de 6 a 12 mesos el període de sense comissions pels nous clients del programa 'Dia a Dia' sense cap necessitat de vinculació.

Aquest programa és el que agrupa més clients de CaixaBank i pretén que no es paguin comissions si es rep una nòmina superior a 600 €, una pensió de més de 300 € o es tenen més de 20.000 € en productes com fons d'inversió, carteres de fons, etc, segons informa Expansión. 

A més, s'han de tenir domiciliats tres rebuts o realitzar tres comprar amb targeta cada trimestre.

A més, si es té menys de 26 anys i s'és client de CaixaBank, es pot gaudir d'avantatges gratuïts com ara no pagar el preu del paquet de serveis.

Segon canvi amb només una setmana de CaixaBank

I és que si ara CaixaBank amplia de 6 a 12 mesos el període de comissions pels nous clients del programa 'Dia a Dia', la setmana passada la firma tancava un acord de col·laboració per ampliar l’accés a l’efectiu en tota Espanya. Aquest acord bilateral s’emmarcava en el conveni de col·laboració que va subscriure l'empresa pública amb la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvi (CECA) i altres associacions professionals del sector financer (AEB i Unacc) per facilitar la retirada de diners en efectiu a l'Estat, després de les queixes dels usuaris pel tancament d'oficines.

Els clients de CaixaBank podran rebre, a través dels 6.000 carters rurals, la quantitat en efectiu que sol·licitin, fins a un màxim de 500 euros. L’acord inclou la possibilitat que els clients de CaixaBank puguin ingressar i retirar efectiu en les 2.300 oficines a la ciutadania de Correus. Segons l'estimació de CaixaBank, al voltant de 900.000 persones resideixen actualment en alguna població sense oficines ni caixers de cap entitat bancària.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

En comunicat conjunt, les entitats han detallat que el desenvolupament de l’acord «es materialitzarà en els pròxims mesos» a través de la creació d’un protocol específic, que adaptarà els serveis oferts per l'empresa de missatgeria a les característiques del model de servei de CaixaBank per a les seves àrees rurals.