Imatge d'Albert Elfa, periodista de TV3.

Albert Elfa, periodista mític de TV3, anuncia el seu adeu definitiu

El mític corresponsal de TV3 posa fi a més de 30 anys de trajectòria

Els rostres familiars de TV3són un clàssic. N'hi ha molts, però cada cop en van quedant menys. Salvador Sala, Albert Elfa i Carme Roldán són alguns d'aquests rostres. Elfa, un dels més coneguts de TV3 s'acomiadarà dels espectadors catalans aquest mes de maig.

Albert Elfa és conegut per les seves corresponsalies a Brussel·les, Estats Units i la del Pròxim Orient. Va començar a treballar als serveis informatius de la televisió pública catalana l'any 1989 i, des de llavors, ha passat per diferents tasques. Ha realitzat des de tasques de redactor d'economia i societat, director de diferents programes, com ara el de viatges, Veure món, o el d'economia, Valor afegit. També ha estat una de les cares conegudes del TeleNotícies Matí i director d'alguns reportatges dels 30 Minuts, com per exemple Retorn a les Amèriques. 

Albert Elfa, periodista de TV3.
Albert Elfa a la corresponsalia de Jerusalem. | TV3

El passat mes d'abril va ser a Col·lapse per presentar el seu darrer documental La diva i la vida del Sense Ficció, on va anunciar la seva jubilació. El periodista va explicar que tancava la seva trajectòria professional a TV3, un any més tard del que li tocaria. «El 20 de maig faig 66 anys, i el 21 em jubilo», va explicar. Per tant, el dia 21 serà el dia en què tancarà la seva etapa professional.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Encara que l'adeu d'Albert Elfa encara tardarà uns dies, Carme Roldán ha estat la primera dels tres en acomiadar-se, després d'anys i panys sent una de les fitxes de TV3, el passat 5 de maig deia adeu per sempre.

Carme Roldán a TV3.
Carme Roldán en la seva trajectòria professional a TV3. | Twitter / @roldancarme

La periodista barcelonina posava punt final a la seva carrera professional després de 39 anys. Roldán ha estat durant molts anys dedicant-se a la secció de política a la delegació de Madrid, i els últims deu a la secció de Cultura. El seu acomiadament a TV3 va ser el passat 5 de maig envoltada de flors que agraïen les quatre dècades de feina. 

Més de 30 anys a TV3

Salvador Sala és una altra d'aquestes cares conegudes que va posant el punt final a la seva trajectòria professional. El periodista va estrenar-se a la CCMA l'any 1992 a Catalunya Ràdio i des d'aleshores no ha parat de dedicar-se a la informació. El salt a TV3 el va fer el 1989 i ha estat corresponsal als Estats Units i a Brussel·les. 

Salvador Sala, periodista de TV3.
Salvador Sala durant els atemptats de l'11-S. | TV3

Actualment, és redactor a la secció de política, i aquest mes de maig també haurà d'acomiadar-se dels espectadors. Ha arribat el moment de jubilació de Salvador Sala, i amb ell l'adeu a les pantalles.  Aquestes jubilacions se sumen a la d'altres cares mítiques de TV3: la pionera en el periodisme esportiu a TV3Imma Pepedemonte, la de la corresponsal al País Basc, Montse Vila, i la del presentador del 'Telenotícies', Eduard Boet.