Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Laura Fa i Gerard Piqué

Laura Fa no calla i esclata contra Gerard Piqué: «Senyors infidels...»

Gerard Piqué fa dures declaracions sobre 'Sálvame' durant el seu directe de Twitch i la col·laboradora del programa reacciona

El divendres passat, Mediasetva anunciar la cancel·lació de 'Sálvame'  després de més de 14 anys d'emissió. L'empresa ha decidit finalment posar en marxa un canvi d'imatge i de continguts de la cadena amb l'objectiu de fer una televisió familiar, amable i respectuosa.

Tres característiques de les quals manquen gran part dels col·laboradors de 'Sálvame', fet que ha estat durament criticat des del seu debut. A partir d'aquest juny, en la mateixa franja horària que el programa, es donarà espai a Ana Rosa Quintana.

«Per la societat és millor que s'acabi»

La cancel·lació de 'Sálvame' ha causat una allau de reaccions de tota mena. Un dels que s'ha posat dins l'all ha sigut Gerard Piqué  durant el seu programa 'After Kings' a Twitch, on ha aprofitat per atacar el programa i presumir de la Kings League«Hem fet que s'acabi, millor per la societat», deia l'exfutbolista.

Captura twitch
Gerard Piqué durant el seu programa 'After Kings' | Twitch

La cancel·lació del programa de Telecincocoincideix amb l'entrada de la Kings League a Cuatro, tal com s'ha pactat amb el grup Mediaset España.

Piqué va seguir carregant contra el programa durant el seu directe: «Que s'hagi acabat no em sembla malament. És indecent el què fan en aquell programa, és tot mentida. És millor que s'acabi. Per la societat és millor que s'acabi. Punt», tancava l'exculé.

I es que Gerard Piqué mai ha sigut fan de 'Sálvame', especialment des de la seva ruptura amb Shakira, ja que el programa en tot moment s'ha posicionat amb la cantant colombiana i ha criticat durament les decisions de l'excentral del Barça i la seva parella actual, Clara Chía.

Laura Fa respon als comentaris de Piqué

Les dures paraules de Piqué no han passat desapercebudes i Laura Fa, una de les col·laboradores de 'Sálvame', no ha tardat a respondre amb una piulada:  «Senyors infidels parlant sobre decència. És clar, és clar...», ha publicat al seu perfil de Twitter.

La piulada ja té més de 180.000 visualitzacions i en gran part dels comentaris, els usuaris donen la raó a l'exfutbolista catalogant a 'Sálvame' com teleporqueria. «Piqué ha sigut infidel, sí, però s'ha guanyat la vida amb dignitat. Tu no» sentenciava un usuari.