La policia demana un nou pressupost per continuar la cerca de Madeleine McCann

Més d’una dècada després de la seva desaparició, la nena tindria ara 17 anys

Imatge d'arxiu de Madeleine, la nena desapareguda el 2007
La policia ha demanat un nou pressupost per continuar amb la investigació | Twitter (@CapitalChambo)

L’any 2007 la petita Madeleine McCann va desaparèixer mentre es trobava de vacances amb els seus pares o l’hotel d’Algarve, a Portugal. Des de llavors, les teories sobre el que va passar no han deixat ningú com a innocent, incloent-hi un conegut pedòfil que també va intentar segrestar unes nenes a Galícia.

Moltes són les teories sobre què va passar amb la petita. Alguns asseguren que ella encara està viva i segrestada a una masmorra, mentre que altres afirmen que l’han vist tranquil·lament passejant pels carrers de Portugal. Molts apunten als mateixos pares com els responsables, ja que eren ells els que havien de vigilar a Madeleine i als seus germans bessons, que es trobaven a la mateixa habitació.

Continua la recerca de Madeleine 

Els pares de Madeleine -que ara tindria 17 anys- no han deixat  de buscar-la en cap moment i mantenen l'esperança de tornar-la a veure amb vida. Ara, la policia vol continuar amb la recerca i ha demanat un nou pressupost al Ministeri d’Interior del Regne Unit. En total, el rescat de la petita ha costat 15 milions de dòlars al govern britànic.

El portaveu de la família, Clarence Mitchell, ha afirmat al mitjà ‘The Sun’ que «és una bona notícia que la Policia Met estigui buscant un nou pressupost per continuar amb la recerca de Madeleine», i assegura que els seus pares «Kate i Gerry estan molt encoratjats que els oficials segueixin creient que hi ha feina activa per fer, i esperen que el Ministeri d’Interior accepti la sol·licitud».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madeleine, please come back home! We love you!

Una publicación compartida por Madeleine McCann|still missing (@find.maddie.mccan) el

Tot i això, el nou pressupost no és encara una realitat i els pares de la petita hauran d’esperar per saber si la investigació pot continuar. Es tracta d’un dels casos més mediàtics de la televisió, que fins i tot ha obtingut la seva pròpia sèrie de Netflix: ‘La desaparició deMadeleine McCann'. A partir d’aquests capítols, s’ha obert una nova investigació arran les declaracions d’un policia portuguès anomenat Gonçalo Amaral que afirmava que Madeleine havia mort en un accident i els seus pares van ocultar el seu cos.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari