Loteria

El teu número de la sort per a la Loteria de Nadal segons el teu signe del zodíac

Descobreix quina és la teva xifra màgica i el millor dia de la setmana per comprar el dècim

Aquest 22 de desembre torna el sorteig de la il·lusió, la Loteria de Nadal, amb més de 2.500 milions d'euros per repartir. La superstició juga un paper molt important en aquest sorteig on l'atzar mou els seus fils. Milions d'espanyols somien atraure la sort i encertar el número de 'El Gordo'.

L'horòscop et pot ser de gran ajuda per saber com jugar a la Loteria de Nadal i quin és el teu número de la sort. Cada cop hi ha més persones que confien en el seu signe del zodíac per triar el número del seu dècim i per adoptar una estratègia a l'hora de jugar a aquest i altres sortejos.

Quin és el teu número de la sort segons el teu signe del zodíac?

Quina és la teva xifra màgica, quina és millor dia de la setmana per comprar el dècim de loteria i quina és la millor manera de jugar-hi? El teu signe de l'horòscop et dona pistes sobre el Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal 2022. Segons de quin signe ets, et diré amb quin número hi has de jugar.

1. Àries

Els nascuts sota el signe d'Àries són persones decidides que se solen guiar per la intuïció. Si has tingut un pressentiment o un somni premonitori, faries bé de seguir els seus designis. El teu número de la sort és el 5 i el millor dia per comprar Loteria de Nadal és dimarts. Molta sort, Àries!

2. Taure

Taure és un signe conegut per la seva tossuderia, així que, si se't fica un número entre cella i cella, no pararàs fins a aconseguir-ho. I bé que fas, perquè seguir allò que dicta el teu cor pot portar-te sort. El teu número màgic és el 12 i el dia de la sort, divendres. Que la sort t'acompanyi, Taure!

Dona fent un petó a un dècim
Mira el teu horòscop per triar el número del teu dècim. | CatalunyaDiari

3. Bessons

Els Bessons tenen dues personalitats, una de més confiada i una altra de més escèptica, però a les dues els encanta guanyar. No deixis passar aquesta oportunitat de fer-te d'or i juga amb les habilitats mentals que tens. Apostar pel número 3 et donarà bon resultat, així com comprar el teu dècim dimecres. Et desitjo molta fortuna, Bessons!

4. Càncer

Els nascuts sota el signe de Càncer són treballadors, però no rebutjaries un gir de la sort, oi? Recorda que el teu número de la sort és el 2 i que el teu dia especial és dilluns. Si vius aquest sorteig amb la màxima il·lusió, atrauràs la sort perquè aquest any no s'escapi. Que tinguis sort, Càncer!

5. Lleó

Són persones decidides, així que segurament ja tens molt clara la teva combinació pel sorteig. L'horòscop diu que jugar en grup et donarà molta sort. El teu número de la sort és el 9 i el teu dia, el diumenge, però, si les oficines estan tancades, el pots comprar per internet. I que tinguis molta sort, Leo!

6. Verge

Verge es pren la loteria com tot a la vida, amb molta calma i molt de sentit comú. No li agrada donar la nota ni tampoc les extravagàncies, així que pots optar per un número discret a l'atzar. Si ets supersticiós, el 17 és el teu número de la sort i dijous, el teu dia. Que la deessa de la fortuna t'acompanyi, Verge!

Imatge de diversos dècims de la loteria
Fixa't en el teu dia de la sort per comprar el dècim afortunat. | EFE

7. Balança

La indecisió forma part del signe de Balança, que també es preocupa molt pels que són al seu voltant. No t'aclaparis pel número, aquest any la fortuna estarà del teu costat. Per si de cas, la teva xifra màgica és el número 6 i el teu dia de la sort, divendres. Molta sort i molta felicitat, Balança!

8. Escorpió

Als Escorpió els dona vertigen el risc i per això és aconsellable que no et gastis gaires diners a la Loteria de Nadal. Els justos per despertar la il·lusió, que aquest any pot venir si compres un sol dècim. Recorda que el teu dia de la sort per comprar-lo és dimecres i el número, el 8. Aquest any sí, Escorpió!

9. Sagitari

Sagitari és un signe tan aventurer i optimista que juga per passar-ho bé i si toca, molt millor. Comparteix la teva felicitat amb els altres regalant algun número o jugant en grup. Això atraurà la sort cap a tu, com també el número 4 i comprar el teu dècim dijous. Que la sort et somrigui, Sagitari!

10. Capricorn

Hi ha pocs signes més ambiciosos i intel·ligents com Capricorn, encara que en aquest sorteig el que compta és l'atzar. Per això has d'atreure la teva sort amb rituals i molta, molta il·lusió. El teu número de la sort és el 23 i si compres el teu dècim en dissabte tens totes les de guanyar. Sort i molta felicitat, Capricorn!

11. Aquari

El signe d'Aquari té una gran intensitat, una energia poderosa que el 22 de desembre pot atraure a favor seu. Portar una pedra de quars i comprar el número que has somiat pot portar sort. El teu número és el 0 i el teu dia, el diumenge, així que compra'l llavors encara que sigui per internet. Molta sort, Aquari!

12. Peixos

Si hi ha algun signe màgic i espiritual, aquest és Peixos: així que si tens algun tipus de superstició, no dubtis a utilitzar-la. Que tota aquesta il·lusió et serveixi per compartir la teva felicitat amb els altres. Per atraure la sort, el teu número preferit és el 7 i el teu dia per comprar el dècim, dijous. Que hi hagi molta sort, Peixos!