Núria Cunillera, la discreta periodista casada amb Xavi Hernández

La catalana manté un perfil allunyat de les càmeres i les revistes del cor

El món de l'esport català ha patit avui una autèntica sotragada, en fer-se públic que Xavi Hernández, el millor jugador català de tots els temps, ha pres la determinació de penjar les botes després d’una carrera esportiva que s’ha allargat durant 21 anys.

La notícia ha commocionat tots els amants del futbol, si bé també ha servit per obrir una porta a l’esperança: el de Terrassa ha fet patent que la seva intenció és continuar la seva trajectòria professional com a entrenador, i els culers ja fantasiegen amb la tornada d’un dels jugadors més emblemàtics de la història.

  • Et pot interessar:  Xavi Hernández envia «molts ànims i molta força» als presos catalans.

Xavi es va mudar al Qatar l'any 2015

Amb tot, primer caldrà que Xavi culmini la temporada a Qatar, però segurament tant ell com els seus familiars estan desitjant que aquest moment arribi com més aviat millor.

I és que cal recordar que l’excapità del Barça no va marxar sol, i va emportar-se amb ell les persones que més estima. Entre elles, la seva dona Núria Cunillera, amb la qual es va casar fa gairebé sis anys, i amb qui tenien una filla el gener de 2016, Àsia Hernández Cunillera. Àsia va néixer al Qatar, on resideix ara mateix l'exjugador del Barça.

Núria Cunillera, la periodista discreta

Tot i estar casada amb un dels esportistes més mediàtics de casa nostra, se saben poques coses de Núria Cunillera.  La catalana té 37 anys i és de Sabadell, i es coneix amb Xavi des que eren adolescents, ja que compartien amics en comú al Vallès. Va estudiar periodisme a la Universitat de Vic, on també va cursar Relacions Públiques. El 2006 va cursar un màster de periodisme per la Universitat de Barcelona i ja va mostrar el seu interès pel món audiovisual.

EL casament de Xavi i Núria el 2013
EL casament de Xavi i Núria el 2013 | cedida

 

Va estar treballant de pràctiques a «Els matins» de TV3 i després va col·laborar com a presentadora en una televisió local, així com a Barcelona Televisió, tot i que el programa que preparava no va veure mai la llum. Més tard va formar part de l'Agència TMR Comunicació, on gestionava la comunicació de diverses empreses. Abans de marxar a Qatar, alguns mitjans asseguraven que treballava per una empresa familiar, sense saber-se quina era exactament.

  • També pots llegir:  Xavi Hernández anuncia el naixement del seu segon fill, Dan.

Núria Cunillera, la segona parella coneguda de Xavi Hernández

El jugador de Terrassa es va casar amb Núria Cunillera el 2013. Abans, havia sortit amb la també periodista Elsa Egea, de qui se'n sabien més coses. En canvi, l'hermetisme envolta a Cunillera, de qui alguns mitjans asseguraven quan es va casar amb Xavi, que destacava per l'organització. De fet, Cunillera ja havia tingut relació amb algun jugador del Barça: el seu treball de màster va consistir en una entrevista a Oleguer Presas, així com un reportatge sobre la integració dels transsexuals a la societat.