L'Obra social La Caixa destina més de 870.000 euros a Catalunya per promoure l'ocupació

S'ha concedit a 34 projectes i beneficiarà a prop de 4.000 persones

L'Obra social La Caixa destina més de 870.000 euros a Catalunya per promoure l'ocupació
L'Obra social La Caixa destina més de 870.000 euros a Catalunya per promoure l'ocupació | Pixabay

Prop de 4.000 persones en situació o risc de vulnerabilitat, que pateixen alguna discapacitat o en situació de desocupació, es beneficiaran de les ajudes de l'Obra Social La Caixa, que aquest any ha concedit a 34 projectes socials de Catalunya amb una aportació econòmica de 872.880 euros, segons ha informat l'entitat aquest dilluns en un comunicat.

La convocatòria d'Inserció Sociolaboral és la quarta en resoldre's del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials 2019 que impulsa anualment l'Obra Social La Caixa i que per a tota Espanya preveu enguany una inversió que ascendeix a prop de 3,5 milions d'euros en 140 projectes socials amb més de 200.000 beneficiaris.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és promoure projectes que aposten per l'orientació, formació i acompanyament d'aquestes persones i a les empreses amb la finalitat de crear oportunitats d'inserció laboral que permetin facilitar la inclusió social.

La convocatòria busca una formació per a millorar l'ocupabilitat, itineraris personalitzats d'acompanyament a les persones durant el procés d'inserció, promoció de l'autoocupació i de l'emprenedoria i suport a les empreses d'inserció i als centres especials de treball.

 

Volem que les persones més vulnerables tinguin oportunitats d'inserció social

El president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, ha ressaltat el compromís de l'entitat «amb tots aquells col·lectius que lluiten per una societat més justa i igualitària, on les persones vulnerables tinguin oportunitats reals d'inserció social».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari