Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El supermercat Primaprix inaugurat a la ciutat de Barcelona el 22 de desembre de 2020

Obre a Barcelona la cadena de supermercats amb més ofertes de tot Espanya

La ciutat comtal va viure la seva obertura aquest dimarts

El supermercat Primaprix inaugurat a la ciutat de Barcelona el 22 de desembre de 2020
Primaprix ha obert les seves portes a la ciutat comtal aquest dimarts | Primaprix

Aquest dimarts, 22 de desembre, el supermercat d'alimentació outlet Primaprix ha obert les seves portes a la ciutat de Barcelona. Aquesta cadena és famosa per les seves espectaculars ofertes en les marques de primera qualitat.

La botiga està situada entre la Rambla de Poblenou i el carrer Pere IV. L'empresa és propietat del fons d'inversió de Luxemburg 'Bargain Retail Europe' i promet ser un gran èxit de vendes a Catalunya.

Aquest dimarts, dia de la inauguració, centenars de persones van voler estrenar aquest nou supermercat. Si bé alguns ja sabien com funcionaven els descomptes, molts s'han quedat impactats a l'entrada, ja que Primaprix ofereix descomptes de fins al 70% en alguns productes.

Com funciona Primaprix?

Molts clients poden dubtar de la qualitat o origen dels productes que poden trobar a Primaprix, ja que són marques reconegudes que pateixen un gran descens en el preu. El truc, tal com explica 'Time Out', és el següent: l'empresa compra excedents i ofertes i promocions d'altres cadenes. Així, aconsegueixen obtenir els productes per un mínim i se li pot oferir al client per un preu molt reduït.

Tot i això, les compres es realitzen a Espanya o a la Unió Europea, fet pel qual els productes en qüestió seran fiables i ajuden, a més, a impulsar l'economia del país i els països europeus en un moment on la pandèmia a aturat gran part de l'activitat mundial. Tal com explica el director de comunicació de la cadena, David Pinel, no hi ha cap producte que s'apropi a la seva data de caducitat i tot és marca oficial. 

Pròximes obertures a Catalunya

Barcelona no ha estat l'única ciutat catalana que ha pogut gaudir de les ofertes de Primaprix. David Pinel, director de comunicació de la cadena, ha admès que obren «entre cinc i sis botigues al mes» perquè els seus clients són completament fidels. Pel que fa a Catalunya, la cadena ja compta amb botigues a Terrassa (Vallès Occidental) i Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Els seus pròxims objectius són la ciutat de Tarragona i Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).