Uns ocupes perden els papers amb els periodistes a la Costa Daurada

Ho va fer amb la reportera del matinal 'El programa del verano' de Telecinco i va assegurar que estava 'fins als nassos' de la cadena de televisió
Els pares del propietari són els encarregats de protestar davant l'immoble | FACEBOOK / Lluis Otro
 

 

Fa mesos que els pares del propietari de l'habitatge ocupat es manifesten davant de la porta del mateix xalet. Es tracta del n√ļmero 5 de l'avinguda Costa Daurada de Miami Platja i el cas d'aquesta ocupaci√≥ il¬∑legal s'ha tornat medi√†tic, fins al punt que c√†meres de televisions com TV3 o Telecinco s'han despla√ßat fins al lloc dels fets per explicar qu√® est√† passant en aquesta poblaci√≥ del Baix Camp. 

 

¬ęEstic fins als nassos de tots vosaltres¬Ľ

Tot i aix√≤, sembla que alguns no els ha agradat aquesta mediatitzaci√≥ i han perdut els papers davant de les c√†meres de Telecinco. En concret, ha sigut la dona que, presumptament, est√† ocupant la casa il¬∑legalment amb la seva parella. ¬ęEstic fins als nassos de tots vosaltres, fins als p... nassos¬Ľ va cridar l'ocupa. Tant ella com la seva parella van deixar de pagar el lloguer per una mala gesti√≥. 

 

¬ęSi ell [el propietari] hagu√©s fet b√© les coses i hagu√©s pagat les factures, hauria seguit cobrant¬Ľ assegura l'ocupa davant de les c√†meres i dels micr√≤fons de 'El programa del verano' de Telecinco. Segons ella, van deixar de pagar el lloguer perqu√® el propietari va deixar de pagar l'aigua i la llum i els van tallar el subministrament d'aigua el passat mes de gener. D'altra banda, tamb√© asseguren que el propietari els va demanar que no paguessin a trav√©s del banc. 

 

El propietari no pot assumir dos lloguers i el banc amenaça en prendre'ls la propietat

Cap a finals del 2017, el propietari de l'immoble ocupat va arribar a un acord amb un amic seu perqu√® pogu√©s entrar a viure a la seva propietat i, uns mesos m√©s tard, segons els pares del propietari, els inquilins van deixar de pagar el lloguer acordat. √Čs per aix√≤ que fa uns dies que el pare i la mare van decidir acampar davant de l'habitatge ocupat com a m√®tode de protesta. 

 

L'actual propietari est√† treballant i vivint a Madrid i la seva mare va assegurar al matinal 'El programa del verano' que no es podien permetre pagar dos lloguers per√≤, d'altra banda, el banc els amena√ßa en prendre'ls la propietat si deixen de pagar els 900 euros que costa la hipoteca, segons informa Telecinco. El propietari va denunciar l'ocupaci√≥ il¬∑legal i l'impagament del lloguer per part dels ocupes. 

 

Comentaris