Uns ocupes perden els papers amb els periodistes a la Costa Daurada

Ho va fer amb la reportera del matinal 'El programa del verano' de Telecinco i va assegurar que estava 'fins als nassos' de la cadena de televisi贸

Miami Platja protesta
Els pares del propietari s贸n els encarregats de protestar davant l'immoble | FACEBOOK / Lluis Otro
 

Fa mesos que els pares del propietari de l'habitatge ocupat es manifesten davant de la porta del mateix xalet. Es tracta del n煤mero 5 de l'avinguda Costa Daurada de Miami Platja i el cas d'aquesta ocupaci贸 il路legal s'ha tornat medi脿tic, fins al punt que c脿meres de televisions com TV3 o Telecinco s'han despla莽at fins al lloc dels fets per explicar qu猫 est脿 passant en aquesta poblaci贸 del Baix Camp. 

芦Estic fins als nassos de tots vosaltres禄

Tot i aix貌, sembla que alguns no els ha agradat aquesta mediatitzaci贸 i han perdut els papers davant de les c脿meres de Telecinco. En concret, ha sigut la dona que, presumptament, est脿 ocupant la casa il路legalment amb la seva parella. 芦Estic fins als nassos de tots vosaltres, fins als p... nassos禄 va cridar l'ocupa. Tant ella com la seva parella van deixar de pagar el lloguer per una mala gesti贸. 

芦Si ell [el propietari] hagu茅s fet b茅 les coses i hagu茅s pagat les factures, hauria seguit cobrant禄 assegura l'ocupa davant de les c脿meres i dels micr貌fons de 'El programa del verano' de Telecinco. Segons ella, van deixar de pagar el lloguer perqu猫 el propietari va deixar de pagar l'aigua i la llum i els van tallar el subministrament d'aigua el passat mes de gener. D'altra banda, tamb茅 asseguren que el propietari els va demanar que no paguessin a trav茅s del banc. 

El propietari no pot assumir dos lloguers i el banc amena莽a en prendre'ls la propietat

Cap a finals del 2017, el propietari de l'immoble ocupat va arribar a un acord amb un amic seu perqu猫 pogu茅s entrar a viure a la seva propietat i, uns mesos m茅s tard, segons els pares del propietari, els inquilins van deixar de pagar el lloguer acordat. 脡s per aix貌 que fa uns dies que el pare i la mare van decidir acampar davant de l'habitatge ocupat com a m猫tode de protesta. 

L'actual propietari est脿 treballant i vivint a Madrid i la seva mare va assegurar al matinal 'El programa del verano' que no es podien permetre pagar dos lloguers per貌, d'altra banda, el banc els amena莽a en prendre'ls la propietat si deixen de pagar els 900 euros que costa la hipoteca, segons informa Telecinco. El propietari va denunciar l'ocupaci贸 il路legal i l'impagament del lloguer per part dels ocupes. 


Comentaris

envia el comentari