Una dona de 78 anys mor ofegada en una piscina privada a Santa Oliva

Han estat reanimant-la amb l’RCP durant uns minuts, però finalment han certificat la seva mort

Jornada tràgica a les comarques tarragonines.  Una dona de 78 anys ha mort ofegada en una piscina privada de Santa Oliva, al Baix Penedès. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)  ha rebut l’avís poc abans de les 11.30 d’aquest diumenge, i ha desplaçat una dotació al carrer de Santa Tecla. Quan han arribat els efectius del SEM no han pogut fer res per salvar la vida de la dona, tot i que han estat reanimant-la amb l’RCP durant uns minuts.

Un nen de 10 anys, crític després d'ofegar-se a Coma-ruga

Els fets han tingut lloc poques hores abans que un nen de 10 anys hagi patit també un ofegament,  en aquest cas a la platja de Coma-ruga, al Vendrell. El SEM ha rebut l'avís al voltant de les 14.50 hores,  i fins al lloc s'han desplaçat un total de tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat. 

Els socorristes, per la seva banda,  han aconseguit treure el menor de l'aigua, i li han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar. Finalment, el nen ha estat evacuat per aire en estat crític a l'Hospital Sant Joan de Déu, on continua recuperant-se a hores d'ara.