Leo Messi celebrant un gol durant un partit

L'oferta que el Manchester City estaria preparant per fitxar Messi

El club anglès aposta pel crack argentí

Leo Messi té molt clar que vol deixar el Barça i ho vol fer per retrobar-se amb Pep Guardiola al Manchester City. L'encara capità blaugrana creu que està novament sota les ordres del seu exentrenador amb qui va guanyar dues Champions és la millor opció.

L'argentí està convençut que podrà marxar gratis del Barça acollint-se a la clàusula de rescissió que fixa el seu contracte i d'aquesta manera arribar lliure a la Premier. Segons ha explicat ESPN, el Manchester City faria tot el possible per fitxar a Messi gratis tot i que també estaria contemplant la possibilitat de pagar entre 100 i 150 milions d'euros pel de rosario.

L'oferta del City a Messi

Des de l'Etihad estan preparant una oferta ben detallada i que intenta cobrir la majoria de les necessitats que el crack argentí pugui tenir. Així doncs, el club anglès li oferiria un contracte de tres anys amb el City. Aquest també es compromet en fitxa al que ha estat fins ara company de vestidor i amb qui manté una gran amistat, Luis Suárez. 

D'altra banda, en aquest equip també juga un altre amic íntim de Messi, el Kun Agüero, amb qui l'argentí ha compartit tota la seva carrera internacional amb la selecció argentina des del Mundial sub-20. Amb ell ha guanyat els seus dos únics títols amb l'argentina.

En l'oferta també se li ofereix a Messi l'opció de retirar-se al New York City, equip que també pertany a l'amo del Manchester City, tots dos clubs són propietat del City Football Group. Cal recordar que el club anglès ja va negociar amb Messi ara fa quatre anys quan el crack es plantejava abandonar el Barça. En aquella ocasió però va decidir quedar-se al Camp Nou.

Nova reunió d'urgència de la directiva blaugrana

La d'aquesta tarda ha estat la segona reunió d'urgència que la junta directiva blaugrana ha realitzat després de l'anunci de Messi. L'objectiu d'aquesta nova reunió no és altre que tractar el 'cas Messi'. La primera resposta del club a la decisió de l'encara capità del Barça va ser expressar públicament que volen que l'argentí continuï vestint els colors blaugranes. No obstant això, en aquesta nova reunió la directiva hauria contemplat tots els possibles escenaris que es plantegen en aquests moments.