Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga d'Orange i al cercle, una cartera amb diners

Orange fa tremolar els rivals amb la seva última idea en ple estiu

Orange compta amb una tarifa de trucades mòbils il·limitades i 600 Mb d'Internet, cosa que garanteix una connexió ràpida

Orange ha llançat una oferta que està causant molt bones sensacions entre els usuaris. Per tan sols 52 euros al mes, podeu gaudir d'un paquet complet que inclou mòbil i fibra. Aquesta promoció no només ofereix un preu competitiu, sinó que també ve carregada d'avantatges que la fan molt atractiva.

L'estalvi amb les tarifes Love amb Max arriba fins a 120 euros l'any. Sense cap dubte, una opció a valorar si no vols pagar de més a la teva factura.

Una botiga d'Orange, amb una dona amb els polzes enlaire
La proposta d'Orange està pensada per als que demanen mòbil i fibra | Orange, Alena Shekhovtsova de baseimage

Això inclou l'oferta d'Orange

La proposta d'Orange és perfecta per a aquells que només vulguin comptar amb mòbil i fibra. D'aquesta manera no exigiran contractar la televisió.

Línia mòbil amb trucades il·limitades i 50 GB de dades

Aquesta proposta d'Orange inclou una línia mòbil amb trucades il·limitades i 50 GB de dades a màxima velocitat. Aquests 50 GB poden ser compartits amb altres línies que tinguis contractades. A més, podràs fer servir els teus minuts i dades a la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega i Gibraltar sense cap cost addicional, gràcies al servei de roaming.

Segona línia mòbil amb 10 GB

A més de la línia principal, l'oferta inclou una segona línia mòbil amb 10 GB de dades. Les trucades en aquesta línia tenen un cost de 0 cèntims per minut, encara que s'hi aplica un cost d'establiment de trucada de 0,40 euros. Aquests 10 GB també poden ser compartits.

Fibra òptica de 600 Mb

La connexió a internet a casa és un altre dels punts forts. Orange ofereix fibra òptica simètrica de 600 Mb, cosa que garanteix una connexió ràpida i estable. A més, la instal·lació de la fibra és gratuïta i s'inclou un router WiFi intel·ligent sense cost addicional.

Muntatge amb el logo d'Orange i una persona amb un mòbil a la mà de fons
Les trucades d'Orange són il·limitades | Getty Images

Avantatges addicionals de l'oferta de Vodafone

Vodafone ofereix altres avantatges addicionals a tenir en compte. Si necessiteu més línies mòbils, podeu afegir cadascuna per 15,95 euros al mes. També inclouen minuts il·limitats i accés al bo de dades compartit del paquet contractat. A més, hi pots afegir fins a quatre línies addicionals amb fibra simètrica de 600 Mb per 24,95 euros al mes.

La instal·lació de la fibra és gratuïta i s'inclou un router WiFi intel·ligent. Aquest router haurà de ser tornat en cas que decideixis donar-te de baixa del servei.

Orange, per la seva banda, és una excel·lent opció per als que busquen un paquet complet de mòbil i fibra a un preu competitiu. Amb trucades il·limitades, una gran quantitat de dades i una connexió a internet ràpida i estable. Aquesta promoció cobreix totes les necessitats de comunicació i entreteniment.

A més, els avantatges addicionals com la possibilitat d'afegir més línies mòbils i fixes, i els descomptes a la instal·lació, fan que aquesta oferta sigui encara més atractiva.