Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un home amb el rostre sorprès i un tren de renfe AVE

L'oferta de Renfe per fulminar Ouigo: bitllets de tren des de tan sols 7 euros

Renfe llença la casa per la finestra amb la seva nova oferta del 'Superpreu'

Renfe ha llençat la casa per la finestra i ha publicat una notícia a la seva pàgina web que, sens dubte, agradarà a molts dels seus viatgers. Ens referim a milions d'usuaris que busquen sempre les millors ofertes de Renfe.

En aquests darrers anys, la veritat és que no hi ha hagut massa ofertes o almenys no tantes com els agradaria als usuaris de la ferroviària. Mentrestant, companyies com Ouigo han aprofitat el descontentament dels usuaris per llançar sucoses ofertes, espectaculars i, en molts casos, amb bitllets a preus irrisoris.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Renfe treu a la palestra una oferta des de 7 € el bitllet: el Superpreu

Però Renfe ha pres nota en els darrers temps i l'estratègia que ha seguit és, sens dubte, impactant. Una que suposarà un canvi en la venda de bitllets, siguin els més barats d'AVLO o els habituals d'Alvia i AVE. Renfe ha creat el Superpreu, una nova oferta comercial on des del passat dimecres, 4 d'octubre, venen bitllets des de 7 euros a AVLO i des d'11 euros a AVE, Alvia, Euromed o Intercity per viatjar a qualsevol destinació a Espanya.

Pel que fa a la seva primera campanya, ja en marxa, es podran comprar fins dimarts 10 d'octubre bitllets a un preu que fa temps que no veien els usuaris de Renfe. Cal destacar que aquesta promoció està disponible per viatjar des del 23 d'octubre d'aquest any fins al 2024.

Amb aquesta estratègia del Superpreu, Renfe vol posar un sobrenom a aquestes campanyes de bitllets amb grans descomptes. I recorda que els propers mesos Renfe posarà a disposició dels viatgers 20 milions de places a preus més barats.

La companyia ferroviària posa contra les cordes el seu gran rival, Ouigo

Amb tot, hem d'especificar que aquesta classe d'oferta anomenada Superpreu de Renfe ve marcada per una eina de gestió de preus com és 'Revenue Management'. Amb aquest tipus d'eina, es podran buscar les ofertes més interessants per als viatgers i, sobretot, l'usuari que sigui més espavilat serà el que obtingui més avantatge.

Primer pla d'un tren de Renfe
Les ofertes del Superpreu estan disponibles des d'aquest dimecres | Renfe

El Superpreu no estarà sempre disponible a la web de Renfe, sinó que ho farà de manera concreta amb diferents campanyes que s'anunciaran en temps i forma. Així, tots els usuaris tindran la capacitat de comprar aquest tipus de bitllets amb un preu mínim de 7 euros.

Des de Renfe també es vol fer valer que és una companyia que ofereix més destinacions que cap altra a Espanya. Compta amb innombrables freqüències i el millor compromís de puntualitat de tot el mercat.

Pots aconseguir bitllets amb el Superpreu fins al 10 d'octubre

Amb això, volen intentar desbancar Ouigo, la gran competència de Renfe els tres últims anys i que sens dubte estarà patint ja les conseqüències d'aquesta oferta tan impactant. Potser, properament la companyia esmentada traurà a lluir una nova campanya que competeixi amb la del Superpreu de Renfe.

Cal esmentar que quant a la compensació dels viatges anul·lats i cancel·lats, Renfe ofereix una compensació fins a vuit vegades superior a l'exigida per llei. I sempre ho fa en metàl·lic i en 24 hores a través de la web.

De moment, quan entres a la pàgina web de Renfe per aconseguir algun d'aquests bitllets, amb l'oferta de Superpreu, has d'esperar un mínim de cinc minuts a la cua d'espera per accedir-hi.