Primer pla d'Ariadna Oltra seriosa i mirant a càmera

L'error d'Ariadna Oltra a 'Els Matins' de TV3 que ha fet esclatar l'audiència

Ariadna Oltra ha patit aquest dimecres un contratemps durant 'Els Matins' de TV3

Ariadna Oltra ha estat la protagonista d'un sonat error avui a TV3. Aquest dimecres, 4 d'octubre, s'emetia com cada dia 'Els Matins', presentat per Ariadna Oltra.

Tot i que tot el programa ha transcorregut amb total normalitat, en els darrers moments de l'espai ha tingut lloc un error inesperat. TV3 s'ha quedat sense so. I l'entrevista que s'estava fent no ha pogut acabar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ariadna Oltra reacciona a l'error: «Coses del directe»

Ariadna Oltra ha protagonitzat un error aquest dimecres, 4 d'octubre. Ha estat al programa que presenta diàriament a TV3, 'Els Matins'.

Als darrers instants de l'espai, Ariadna Oltra entrevistava l'astrofísica i geòloga catalana Marina Martínez. I tot i que tot semblava, en principi, transcórrer amb total normalitat, ha acabat tenint lloc un sonat error.

L'última part de l'entrevista es quedava sense so i sense veu. Per això els espectadors que estaven seguint atents l'entrevista han posat el crit al cel ràpidament.

A les xarxes, han estat molts els que s'han adonat de l'error. I han volgut deixar explícit el malestar amb TV3 i el programa d'Ariadna Oltra.

Imatge primer pla d'Ariadna Oltra
Ariadna Oltra ha tingut problemes tècnics al directe d''Els Matins'. | @ariadnaoltra_fans, Instagram

«Escolteu, els últims minuts interessantíssims de la dona astrofísica. Heu perdut la veu i ens hem quedat sense sentir tot el que deia», ha esclatat una espectadora a Twitter.

«És una llàstima que els últims minuts de l'entrevista, amb l'astrofísica Marina Martínez, s'ha quedat sense veu. No hem sentit el final. Era molt interessant», s'ha mostrat indignada una altra a la mateixa xarxa social.

No ha trigat gaire el compte d''Els Matins' de TV3 a pujar un vídeo explicant el que ha passat. Ariadna Oltra ha volgut acomiadar com devia la convidada i donar les explicacions pertinents a l'audiència.

«Coses del directe. Hem tingut un problema tècnic i no hem pogut acomiadar la nostra última convidada avui a 'Els Matins' de TV3», ha començat el vídeo Ariadna Oltra.

«Aquí sí, t'acomiadem. I a vosaltres, a les 8 matí us esperem a TV3», ha finalitzat la presentadora d''Els Matins'.

Raquel Sans i el seu error al 'Telenotícies'

Raquel Sans també va protagonitzar un sonat error fa uns dies. Va ser dijous passat, 28 de setembre, al 'Telenotícies Migdia'. El món plorava la mort de Michael Gambon, que havia donat vida al mític Albus Dumbledore a les pel·lícules de 'Harry Potter'.

Tot i això, a TV3, mentre donaven la notícia en directe, van confondre l'actor amb Richard Harris, d''El senyor dels anells'. Un error que va ser àmpliament comentat a les xarxes i que no va passar desapercebut pels fans.

«TV3 es cobreix de glòria», deia un usuari. «Quina falta de professionalitat i respecte, TV3», denunciava un altre a les xarxes socials. Sens dubte, un error de TV3 que quedarà a la memòria de molts fanàtics de la saga 'Harry Potter'.