Primer pla d'Ariadna Oltra

Ariadna Oltra: La seva parella, un company de TV3, els seus 2 fills i totes les fotos

Descobreix alguns dels secrets de la vida de la periodista

Ariadna Oltra és la cara d''Els matins' de TV3. Un informatiu matinal on, a més de parlar de tots els temes actuals del dia, compta amb un espai per a entrevistes.

Tot i que ja fa uns anys que presenta el programa, els seus espectadors més fidels no n'hi passen ni una. De fet, aquest dimecres ha estat la protagonista d'un error sonat. Doncs, el seu programa es va quedar sense so en els darrers instants d'una gran entrevista.

Un fet molt comentat per tots:

Tot i ser una gran professional i mostrar-se cada dia en pantalla, la realitat és que la seva faceta més personal és desconeguda. Són pocs els detalls que la periodista comparteix de la seva vida privada, però aquí t'expliquem alguns.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

El costat més desconegut d'Ariadna Oltra

Els primers passos de la periodista a TV3 van ser el 2008, on va presentar 'Els matins d'estiu'. Ara, als 44 anys, compagina la seva feina amb les seves tasques de mare. I és que la periodista és la mare de dos nens, de 7 i 8 anys, respectivament.

Imatge d'Ariadna Oltra a 'Els matins' de TV3
Ariadna Oltra té dos fills. | TV3

Ella mateixa va revelar algunes de les rutines en una entrevista per al programa de 'Kids XS'. A partir d'aquí, hem pogut conèixer alguns dels seus secrets sobre com compagina el seu horari laboral amb la vida familiar.

El seu horari laboral us obliga a tenir una rutina una mica peculiar. Sopa a dos quarts de vuit amb la família, i va a dormir a les deu perquè comença aviat a TV3.

«Amb els meus fills poso límits a estar connectada a les notícies. A la cuina hi ha ràdio, a la nit poso Catalunya Informació i els meus fills em diuen pon ICat o posa música» va confessar.

Tot i que els seus fills es porten només 18 mesos, va revelar que té una connexió especial amb un d'ells. «Connecto molt amb el gran, amb el Nil. És molt sensible a nivell emocional. Quan jo estic estressada, ell també ho està», va assegurar.

«La maternitat m'ha suposat una bufetada»

En ser preguntada pels seus fills, Oltra no va dubtar a parlar de la maternitat. Una etapa que no va ser fàcil per a ella. Així ho explica:

«Els vaig parir per sobre de la mitjana d'edat del primer fill: el primer el vaig tenir amb 37 anys i l'altre amb 38 anys. Fa divuit mesos. Un és del 2016 i l'altre del 2017».

«La maternitat m'ha suposat una bufetada a cada galta, van ser durs els canvis físics al cos i la realitat logística. És una bufetada de realitat, has de rebaixar-te i posar-te al seu nivell», va afegir.

Ara bé, qui és el seu company de vida? Doncs bé, ella mateixa ho va confessar. La seva parella és Txus Navarro i també és treballador de TV3, com a càmera i muntador.

Tot i que se'l veu en poques imatges, tenim una foto dels dos junts. És molt bru, concretament, el segon començant per la dreta:

Txus és qui s'encarrega de «tot» quan ella no hi és. Així mateix ho ha explicat: «Txus al matí s'encarrega de tot perquè estic a TV3. No em costa res dir-los 't'estimo', i ells també m'ho diuen», va confessar.