Primer pla de Núria Marín somrient al plató de 'Socialité' a Telecinco i mirant a càmera

Núria Marín frena 'Està passant' i anuncia què pensa sobre Almeida: «Cara poll...»

Núria Marín ha deixat molt clara quina és la seva opinió al programa de TV3

Núria Marín ha tornat a parlar molt clar. La presentadora de 'Socialité' a Telecinco ha volgut donar una polèmica opinió. Aquest cop, sobre l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida.

I és que la Núria Marín no ha tingut bones paraules per a ell. Aquest dimarts, 3 d'octubre, la periodista tornava a col·laborar a 'Està passant' de Toni Soler a TV3.

Ho feia, entre altres coses, per parlar sobre les noces d'Almeida. El polític es casarà properament amb la seva parella, Teresa Urquijo. I Núria Marín ha aprofitat la notícia per treure a la llum el mal nom de l'alcalde de Madrid.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Núria Marín: «En diem cara poll...»

Núria Marín ha tornat a 'Esta passant'. La presentadora tornava a col·laborar al programa de Toni Soler a TV3 aquest dimarts, 3 d'octubre.

I ho feia, entre altres notícies, per comentar un esdeveniment molt especial que tindrà lloc els propers mesos. Aviat, l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, i la seva parella, Teresa Urquijo, es donaran el 'sí, vull'.

Nuria Marín seria a Sálvame
Núria Marín ha parlat de l'alcalde de Madrid a TV3. | Mediaset

«Es casa el solter d'or de Madrid», va començar la seva intervenció Núria Marín. I és que també aprofitava la periodista per destacar la gran diferència entre Almeida, de 48 anys, i la seva nòvia, de 26.

«No sé com ha pogut trigar tant a ser pescat aquest senyor», deia amb ironia. «No s'entén que un senyor tan sexi i tan ben vestit hagi trigat tant a comprometre's. Està guapíssim».

«A Almeida li diem d'una manera molt divertida...», continuava la Núria Marín amb la broma. «Cara polla!». I Toni Soler li va comentar que «no havia trigat ni un segon».

També aprofitava per comentar qui era la parella d'Almeida. «És Borbó. La seva àvia és cosina carnal del rei emèrit Joan Carles I», explicava Núria Marín.

'Està passant', rècord d'audiència

'Està passant' continua en ascens a TV3. El programa presentat per Toni Soler aconseguia aquest dimarts, 3 d'octubre, el rècord d'audiència.

Fins a 272.000 espectadors van seguir el format, que en va fer un 17,1%. Unes dades que el van situar, a més, a més de cinc punts del rival més directe, 'Pasapalabra' a Antena 3.