Muntatge amb les cares d'Ariadna Oltra a l'esquerra seriosa i mirant a càmera i Agnès Marquès a la dreta presentant el 'Planta Baixa' a TV3

Les audiències de TV3 d'ahir aclareixen si Ariadna Oltra és millor que Agnès Marquès

Les audiències d'ahir han deixat clar qui lidera a TV3

TV3 ha tornat a ser líder aquest dimecres, 4 d'octubre, a Catalunya. I alguns dels seus programes, com totes les edicions del 'Telenotícies' o el 'Cuines' van aconseguir ser ahir els espais més vistos del dia.

Però no tot són bones notícies a la televisió pública catalana. Algun espai no està aconseguint aquesta temporada arribar a les dades que s'esperaven. Especialment, per assegurar la continuïtat del programa durant els propers mesos.

I aquest és precisament el que passa a la franja de les tardes de TV3. El programa que presenta Agnès Marquès, el 'Planta Baixa', no està obtenint els millors resultats.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Agnès Marquès, sota mínims

Agnès Marquès continua a la baixa a TV3. El programa que presenta, el 'Planta Baixa', produït per la productora de Ricard Ustrell, aconseguia aquest dimecres, 4 d'octubre, unes dades pobres d'audiència.

El format de La Manchester només aconseguia reunir ahir 59.000 espectadors, un 6,1%. Unes dades que el col·locaven sota Antena 3, TVE, i fins i tot de 'TardeAR' a Telecinco.

El programa de les tardes d'Ana Rosa superava, sorprenentment, Agnès Marquès. El nou format de Mediaset, que tampoc acaba d'aixecar-se, aconseguia reunir 95.000 espectadors i feia ahir un 9,1%.

Imatge primer pla d'Agnès Marquès
El 'Planta Baixa' d'Agnès Marquès preocupa per les seves dades d'audiència. | TV3

De fet, aquesta temporada el 'Planta Baixa' ja iniciava amb una durada més curta que la temporada anterior. Substituint l'hora final del programa per l''Atrapa'm si pots' de Llucià Ferrer.

Una decisió clarament encertada, si es miren les audiències d'ahir. El concurs feia un 9,8% de share i reunia fins a 123.000 espectadors, liderant la tarda.

Ariadna Oltra triomfa a TV3

Mentre Agnès Marquès no acaba de remuntar la franja de les tardes a TV3, els matins sembla que estan ben coberts. Ariadna Oltra feia ahir un bon 20,8% d'audiència a 'Els Matins', amb 67.000 espectadors.

Imatge d'Ariadna Oltra a 'Els matins' de TV3
Ariadna Oltra aconsegueix unes bones dades als matins. | TV3

Unes dades que la situaven molt a prop del competidor més directe de la franja. 'Aruser@s' a La Sexta reunia 83.000 seguidors, amb un 21,6%. I se situava, així, com a líder dels matins aquest dimecres.

Ariadna Oltra superava ahir amb escreix Susanna Griso a 'Espejo Público'. La catalana es quedava un 8,8% de quota aquest dimecres, 4 d'octubre. Només 38.000 espectadors escollien els matins d'Antena 3.

Sens dubte, unes grans dades per a Ariadna Oltra amb 'Els Matins'. No pot dir el mateix Agnès Marquès. I és que el 'Planta Baixa' sembla que no acaba de remuntar a la franja de les tardes de TV3.