Gual i Vázquez lluiten per una bola

El Calafell surt golejat a la pista del Barça

El CP Calafell cau derrotat al Palau Blaugrana (7-0) en un matx on als tres minuts ja perdia per 2 a 0. Cinquena jornada sense guanyar però el Tourmalet ja ha passat

El Calafell no ha pogut fer res per evitar el triomf barceloní | @FCBHoquei

El Club Patí Calafell no ha pogut donar la sorpresa a la pista del FC Barcelona i ha perdut per 7 a 0 contra els blaugrana en el primer partit després de la disputa de la Copa del Rei. El conjunt culer ha volgut celebrar la quarta copa consecutiva i ho ha fet per la porta gran després de la gran golejada aconseguida. Al descans el marcador ja era de 4 a 0 i abans de la mitja hora de joc ja s’havia arribat a la mitja dotzena de gols de diferència.

Massa Barça per a tan poc Calafell

No es pot discutir la gran qualitat dels blaugrana però també és cert que avui el Calafell no ha estat a un bon nivell. Els homes dirigits per Jordi Esteva només han pogut mantenir la porteria imbatuda els dos primers minuts de partit. Nil Roca, aprofitant una triangulació per la dreta amb Ignasi Alabart, aconseguia el primer gol de l’encontre. Joao Rodrigues, en el minut 3, feia el 2 a 0  amb una bola morta a la frontal que el portuguès aprofitava amb una aparició des del darrere per ampliar diferències.

Els blaugrana han estat immensament superiors
El Calafell tampoc ha gaudit de la seva millor versió al Palau Blaugrana | @FCBHoquei

No ha estat fins al final del primer temps quan els blaugrana han encarrilat més el triomf. I ho feia mitjançant els dos primers golejadors. Roca engaltava un xut des de la dreta per fer el 3 a 0 en el minut 22  i Joao Rodrigues aprofitava una badada defensiva per fer el quart gràcies a una assistència d’Ignasi Alabart. Abans de la mitja hora de joc, Pablo Álvarez s’unia a la festa dels bigolejadors per anotador dues dianes en el minut 28 i 30. Pau Bargalló, en un contraatac, feia el setè.

Amb aquest resultat, el Calafell acumula la cinquena jornada sense guanyar però tanca finalment el ‘Tourmalet’ contra els equips més exigents del torneig. Els verds són ara desens amb 22 punts, cinc més que el descens. La pròxima cita dels de Jordi Esteva serà el dimecres 13 de març a les 21.00 hores rebent el Voltregà.