Imatge d'Oliver, el nen operat a Barcelona d'un tumor.

Comunicat sobre la salut de l'Oliver, el nen de 3 anys operat d'un tumor a Barcelona

El petit serà operat novament aquest dilluns per a poder-li extirpar la part del tumor (un 10%) que va quedar després de la primera cirurgia

L'Oliver, el nen de tres anys operat a Barcelona d'un tumor cerebral, serà operat novament aquest dilluns. Segons La Vanguardia, el menut, que va viatjar des de Mèxic fins la ciutat comtal en una situació límit, serà intervingut a Sant Joan de Deu per a poder-li extirpar la part del tumor (un 10%) que va quedar després de la primera cirurgia practicada durant el mes de novembre passat. 

La primera intervenció va ser tot un èxit i la part del tumor que va quedar aleshores no s'ha reproduït. Quatre mesos després, doncs, arriba el moment de fer el següent pas i sotmetre el petit a una nova operació. De fet, durant la primera intervenció practicada durant el mes de novembre, se li va poder extreure fins el 90% del tumor. 

Tot un èxit aleshores que ara, amb el petit en condicions físiques d'afrontar una nova operació, s'haurà de ratificar amb el nou tractament. 

I després, cap a Madrid 

Si l'operació d'aquest dilluns va bé, l'Oliver serà traslladar d'aquí un temps a Madrid on serà operat de nou. Serà a Madrid on rebrà una avançada teràpia de prontoteràpia, quelcom que ara mateix no se li pot aplicar a Barcelona

Avui, per tant, és una espècie de dia D per al menut Oliver. Superada aquesta nova operació a càrrec del doctor José Hinojosa (on s'ha d'extirpar aquest 10% que resta del tumor) ja s'entrarà a una nova fase que el durà lluny de Barcelona

Foto del nen Oliver amb la cara pixelada
Oliver va arribar des de Mèxic per ser operat d'un tumor a Barcelona. | Catalunya Diari

Més ràpid del que s'esperava 

L'avi de l'Oliver va explicar fa uns mesos que s'esperava que el nou tractament al qual se sotmetrà el petit a partir d'avui havia d'arribar durant el mes de març o a l'abril. La nova fase, per tant, arriba abans per a un menut que es va recuperar força bé de la primera gran intervenció el passat mes de novembre. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

«El nen ha canviat de la nit al dia i ja pesa un parell de quilets més. Ja camina i va fent, poc a poc, una vida més normal. Una vida més de nen», deia l'avi de l'Oliver el passat mes de desembre.