Ona Carbonell dona a llum: La foto de Kai, el seu primer fill

La nadadora catalana es va retirar de l'esport d'alt nivell el passat setembre de 2019

Ona Carbonell
La nadadora catalana es va retirar de l'esport d'alt nivell el passat setembre de 2019 | Wikipedia

La reina de les medalles passades per aigua acaba de ser mare. Ona Carbonell ha donat a llum el seu primer fill i ha volgut fer pública la gran notícia a través d'Instagram, tal com anunciava també el seu desitjat embaràs el març d'aquest 2020. 

La nadadora catalana, campiona amb rècord de pòdiums a nivell internacional, es retirava el passat setembre de 2019 de l'esport professional, quan encara ningú endevinava que tenia un bonic motiu de pes per prendre tal decisió. Ara Ona compleix un nou somni, incompatible de moment amb la vida que un esport d'alt nivell exigeix.

Carbonell ha compartit la imatge des de l'Hospital Can Ruti de Badalona, l'escollit per donar la benvinguda al seu petit Kai. A més, ha acompanyat la tendra foto de les mans unides de la família, ara de tres, amb unes paraules d'agraïment a tot el personal sanitari que ha seguit el seu embaràs i part per un tracte, segons se'n desprèn, immillorable.

«L'equip augmenta»

Però està clar que la vida d'Ona Carbonell, ara també lligada a la faceta de mare, estarà sempre lligada a la natació sincronitzada i al seu equip, amb el qual precisament va voler comptar a l'hora d'anunciar el seu embaràs.

«Les bones notícies sempre són millors quan les comparteixes amb les teves companyes. L'equip augmenta», escrivia la catalana a Instagram, visiblement feliç d'afrontar aquesta nova etapa.


Comentaris

envia el comentari