ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Ona Carbonell anuncia la seva retirada temporal de la natació sincronitzada

L'esportista barcelonina renuncia als Jocs Olímpics de Tòquio per dedicar més temps a la seva família

Ona Carbonell deixa aparcada la seva carrera esportiva durant un temps | Cedida

Ona Carbonell ha pres una de les decisions més difícils per a un esportista d'elit. La nedadora barcelonina ha anunciat que es retira temporalment de l'esport que li ha donat nombroses alegries en forma de medalles, la natació sincronitzada, renunciant a competir en els Jocs Olímpic de Tòquio 2020.

Guanyadora de dos metalls als Jocs Olímpics i 23 als Mundials, una de les esportistes catalanes amb un palmarès més destacat ha decidit que «a les portes d'un nou repte olímpic» ha de fer «una passa al costat». Carbonell explicava en un comunicat que tot i la «sintonia amb les meves companyes i tot l'equip tècnic», existeixen unes circumstàncies personals i familiars que li demanen un descans.

Dedicar més temps a les persones que estima

Ona confirma que ha estat una decisió molt meditada «amb la seva família», a més d'amb la seva entrenadora i la resta de l'equip espanyol de sincronitzada. Relata que després d'una «vida dedicada gairebé íntegrament a l'esport» necessites ficar «totes les seves energies» en una part de la seva vida «que molts cops he hagut de deixar de banda». 

La nedadora cuinant a la gran final de 'MasterChef' | TVE

 

La principal raó per aquesta aturada temporal és que vol «dedicar més temps a la meva família, que sempre està al meu costat, cuidar-la com es mereix i també ampliar-la». Valora que, encara que «el moment pugui sorprendre», és el moment idoni per deixar aparcada la competició i els entrenaments un durant temps.  I es que ella mateixa admet que «com a dona i esportista, conciliar la meva vida professional amb la personal implica assumir decisions com aquesta». 

Tot i això, la nedadora ha volgut deixar clar que no és una renúncia definitiva a la seva carrera esportiva. Vol continuar estant vinculada a l'equip nacional i amb les seves companyes per «tornar a l'aigua en futurs compromisos esportius». Caldrà veure de si a més d'amb la seva família, Ona Carbonell pot dedicar més temps a la seva passió per la moda, ja que va estudiar disseny, o per exemple a la cuina, on va demostrar una gran habilitat guanyant la darrera edició de 'MasterChef Celebrity'. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari