Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un quiosc de l'ONCE

L'Hospitalet de l'Infant està de sort: cau un premi milionari

Pedro José López és el venedor que ha portat la sort al municipi

L'ONCE ha repartit 970.000 euros a l'Hospitalet de l'Infant amb el sorteig de 'La Paga del Cupó Diari' del passat dimecres 3 de novembre. El premi, va sortir amb un cupó premiat amb 35.000 euros més 'La Paga' de 3.000 euros mensuals durant els pròxims 25 anys, que equival a un total de 900.000 euros, i amb un altre cupó amb premi de 35.000 euros.

Pedro José López, l'home que va vendre els premis

Com tots els venedors de l'ONCE, Pedro José és una persona amb discapacitat que ha portat la sort a l'Hospitalet de l'Infant des del quiosc ubicat a l'avinguda Via Augusta núm. 37. Tot i que el municipi pertany administrativament a l'agència de l'ONCE situada a Reus, que presta serveis personalitzats a 435 afiliats i afiliades i compta amb 71 agents venedors dels productes en joc de l'organització.

L'ONCE, generosa a Catalunya

Aquest any, l'organització ja ha repartit 41 milions i mig d'euros en premis arreu de Catalunya.

El 'Cupó Diari' de l'ONCE ofereix, per tan sols 1,5 euros, un total de 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el comprador té l'oportunitat de jugar i guanyar 'La Paga' de 3.000 euros al mes durant 25 anys per només 0'5 euros més.

Una institució sense ànim de lucre

Els cupons de l'ONCE es venen a través dels 19.000 agents comercials, dels quals 2.500 es troben a Catalunya. Gràcies al Terminal Punt de Venda, el client pot escollir amb total comoditat el número que més li agradi, o si no ho pot fer des del seu portal web. A Catalunya són més de 10.000 els afiliats i el col·lectiu de l'ONCE supera les 15.000 persones.

Els productes que venen són part de la loteria social, segura, responsable i solidària de l'organització, que implementa controls per neutralitzar consums descontrolats o el consum a crèdit, entre d'altres. L'ONCE manté una responsabilitat amb la ciutadania mitjançant una política de joc responsable.