YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Zona Franca de Barcelona i Onda Cero atorguen a les ONG el premi 'Ciutat Solidària'

L’acte reconeix la tasca social d’una de les més de 40 entitats que aquest any han participat en l’espai 'Ciutat Solidària'

Zona Franca de Barcelona
La Zona Franca de Barcelona i Onda Cero Catalunya entregaran el Reconeixement Ciutat Solidària | CZFB

L’emissora Onda Cero Catalunya i Zona Franca Barcelona atorgaran el pròxim 16 de desembre el 'Reconeixement Ciutat Solidària', a la tasca de les ONG i les entitats socials sense ànim de lucre que treballen en els àmbits de la solidaritat, la salut, la infància, l’educació o la reinserció sòcio-laboral.

El reconeixement sortirà de les més de quaranta entitats que han participat durant aquesta temporada al programa d’Onda Cero ‘La Ciutat’ dins l’espai setmanal Ciutat Solidària, que fa difusió de les seves tasques i que s’emet cada dimecres a les 13h amb el patrocini del ZFB.

L’acte es podrà seguir en directe de manera telemàtica

El  ‘Ciutat Solidària’ vol contribuir a donar visibilitat al treball d’aquestes entitats amb la concessió de dos reconeixements. La dotació econòmica és de 3.000 euros per a l’entitat, que a més rebrà una litografia i una campanya de comunicació per donar a conèixer les seves activitats. Una segona entitat rebrà una altra litografia i la mateixa campanya de comunicació.

L’acte se celebrarà als estudis centrals d’Onda Cero Catalunya amb la presència, entre d’altres, del delegat de l’Estat al CZFB, Pere Navarro; la directora general del CZFB, Blanca Sorigué; del director general d’Atresmedia Radio, Ramon Osorio, i del director d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert, a més de les entitats i associacions que han passat aquests anys per l’espai “Ciutat Solidària”. En l’actual context, l’acte es podrà seguir en directe per la FM i en streaming a través de la web d’Onda Cero Catalunya i la seva app.

El CZFB reivindica els drets de les persones amb discapacitat

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) col·labora amb la Fundación Incyde de les Càmeres de Comerç d’Espanya en la promoció de les seves beques, emmarcades en el ‘Foro Incyde School Barcelona 2020: Emprender en la Discapacidad`’. L’objectiu de la trobada celebrada a l’octubre va ser fomentar la no discriminació i el reconeixement del dret a totes les persones amb discapacitat a viure de forma independent i en igualtat de condicions.

Els participants al Foro han tingut l’oportunitat de cursar posteriorment el cicle formatiu “Emprenedors del Futur”, de entre qui un Comitè seleccionarà a quatre alumnes que rebran una beca amb la qual ampliar la seva experiència professional durant 12 mesos.

En aquest sentit, amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat, la seu del CZFB va acollir ahir la signatura dels protocols de col·laboració entre el CZFB, la Fundación Incyde, l’Asociació DINCAT y l’Associació ARAPDIS, amb la intenció d’impulsar una veritable integració laboral.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona oferirà l’oportunitat a un dels seleccionats d’impulsar el seu projecte emprenedor a través de la incubació al 3DFactory Incubator, la primera incubadora empresarial de tecnologia 3D d’Europa, posada en marxa el 2019 en col·laboració amb la Fundació Leitat i la Fundación Incyde. D’altra banda, una de les persones seleccionades realitzarà les seves pràctiques a Dincat, Federació que agrupa a més de 300 entitats d’iniciatives socials no lucratives de Catalunya, mentre una altra ho farà a ARAPDIS, Associació per a la Rehabilitació i l’Adaptació de Persones Disminuïdes en la seva Capacitat d’Integració Sociolaboral.


Comentaris

envia el comentari