Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels Mossos d'Esquadra en un accident

Operació sortida de Setmana Santa complicada a l'AP-7: accidents i cues a la carretera

Hi ha hagut un accident a l'Ametlla de Mar amb quatre persones ferides

L'operació sortida de Setmana Santa ha començat des d'aquesta primera hora de dijous. Des de primera hora del matí hi ha hagut complicacions en diferents punts de la xarxa viària interurbana de Catalunya.

La circulació intensa en diferents vies, acompanyada per alguns accidents han complicat les primeres hores de dijous a les carreteres. L'autopista AP-7 és la que s'ha vist més perjudicada en aquest sentit, on hi ha carrils tallats per culpa d'incidents.

Tres ferits en un accident a l'Ametlla de Mar

Tres vehicles s'han vist involucrats en una topada a l'autopista AP-7, a l'Ametlla de Mar, en sentit sud. Segons informen Bombers de la Generalitat, l'incident ha succeït a tres quarts menys cinc minuts de les onze del matí, al punt quilomètric 303 de l'autopista.

De resultes d'aquesta topada, el servei d'emergències ha fet un gran desplegament. Hi han participat dues dotacions terrestres dels Bombers, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra.

En l'accident s'hi han vist involucrades sis persones que ocupaven diverses places dels tres vehicles implicats en la topada per encalç. De totes aquestes, una dona ha resultat ferida en estat greu, traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

També hi ha hagut un home ferit en estat menys greu, que ha anat al mateix hospital tarragoní, i un home en estat menys greu evacuat al Verge de la Cinta de Tortosa. A més, hi ha hagut una persona ferida lleu traslladada a l'hospital Comarcal d'Amposta. Dues persones han rebut l'alta in situ.

En conseqüència d'aquest accident, la calçada està totalment tallada a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en direcció sud, i hi ha fins a uns 12 quilòmetres de retencions.

Complicacions en diferents punts de l'AP-7

A més d'aquest accident amb ferits a l'Ametlla de Mar, l'autopista AP-7 presenta complicacions en diferents punts al seu pas per Catalunya. Segons el Servei Català de Trànsit, es registren problemes a la via al seu pas per Subirats, Castellví de Rosanes, Papiol i Sant Cugat del Vallès, en direcció sud, i Montornès del Vallès i Roca del Vallès , en sentit nord.

A l'AP-7 a Subirats hi ha hagut un accident, sense persones ferides, però que ha provocat complicacions a la zona. Hi ha un carril tallat per una topada i es registra circulació amb congestió i cues de 17 quilòmetres en sentit sud.

A Sant Cugat del Vallès, en conseqüència de la retirada d'un vehicle, hi ha cues de fins a sis quilòmetres també en sentit sud. També hi ha retencions de set quilòmetres a Castellví de Rosanes en direcció Tarragona.

En canvi, en direcció nord, a Montornès del Vallès hi ha gairebé vuit quilòmetres de cues i a la Roca del Vallès hi ha circulació intensa, sense arribar a produir-se llargues cues.

Entre el Papiol i Castellbisbal, en sentit Martorell, hi ha quatre quilòmetres de retenció. Unes cues que afecten la B-23 de molins de Rei al Papiol en sentit Martorell i Girona.

D'altra banda, a la B-20 a Barcelona, en direcció Nus de Llobregat, també hi ha un carril tallat en conseqüència d'un accident.  Un altre punt que registra complicacions és la C-58 a Montcada i Reixac en direcció Barcelona. Hi ha dos carrils tallats per un accident que provoca retencions.