Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home maneja un mòbil somrient, i al cercle, una botiga d'Orange

Orange posa remei a un dels grans problemes a què s'enfronten els seus clients

Orange té un missatge molt clar per als usuaris de targetes prepagament que es queden sense saldo i no poden trucar

Quedar-se sense saldo al mòbil pot ser un veritable mal de cap, especialment per als usuaris de tarifes prepagament. En general, això ens impedirà trucar a la persona que volem en el moment menys oportú. Orange, una de les principals companyies de telecomunicacions a Espanya, ha trobat una solució innovadora per a aquest problema.

Es tracta del servei 'Truca'm que no tinc saldo'. És una eina que permet als clients de prepagament mantenir-se comunicats fins i tot quan el saldo s'ha esgotat.

Una dona amb expressió pensativa i un signe d'advertència vermell amb una mà usant un telèfon mòbil.
Moltes vegades no sabem com actuar quan ens quedem sense saldo | Leung Cho Pan, Photodjo de Getty Images, mezuna de dzul kifli's Images

Orange explica les condicions d´aquest servei

Aquesta novetat d'Orange està dissenyada per a aquells moments en què necessites fer una trucada urgent, però t'has quedat sense diners a la targeta. Gràcies a ell pots enviar un missatge de text (SMS) a la persona que desitges contactar, demanant-li que et truqui. D'aquesta manera sempre estaràs comunicat, sense importar si tens saldo o no.

El funcionament és molt senzill i no requereix coneixements tècnics avançats. Aquí us expliquem pas a pas com utilitzar-lo:

- Envia un SMS predefinit. El servei permet enviar fins a 10 missatges de text predefinits amb el missatge següent: "Truca'm al (el teu número de telèfon) que no tinc saldo".

- Marca un codi al teu mòbil: Per activar el servei, simplement escriu *111# al teu mòbil i prem la tecla de trucada.

- Seleccioneu l'opció correcta: Un cop hagueu marcat el codi, premeu la tecla de respondre. Escriviu el número de l'opció 4 i feu clic a acceptar.

Muntatge amb el logo d'Orange i una persona amb un mòbil a la mà de fons
Tens la possibilitat d'avisar un contacte perquè et truqui si et quedes sense saldo | Getty Images

Requisits per utilitzar el servei d'Orange

Per poder utilitzar el servei cal complir alguns requisits bàsics. En primer lloc, el saldo ha de ser inferior a 1€. Aquest servei d'enviament de missatges gratuïts només està disponible per a usuaris que es trobin a Espanya.

A més, ofereix múltiples avantatges per als usuaris. Et permet mantenir-te comunicat en tot moment, fins i tot quan t'has quedat sense saldo. Tampoc no necessites ser un expert en tecnologia per utilitzar aquest servei.

L'enviament dels missatges, a més, és completament gratuït, cosa que significa que no t'hauràs de preocupar per càrrecs addicionals.

Orange sap que altres operadors ja ho tenen

Al mercat de les telecomunicacions, és comú comparar els serveis de diferents operadors. Vodafone, per exemple, també ofereix solucions per als clients de prepagament. Tot i això, el servei 'Truca'm que no tinc saldo' d'Orange destaca per la seva simplicitat i efectivitat.

Orange ha demostrat una vegada més el seu compromís amb la satisfacció dels clients en oferir solucions pràctiques i efectives per a problemes comuns. Aquesta eina compta amb un gran valor per als usuaris de prepagament que necessiten mantenir comunicats en tot moment.

Si sou client de l'operador gal i utilitzeu una tarifa prepagament, no dubteu a aprofitar aquest servei. I si estàs considerant canviar d'operador, aquesta és una raó més per triar Orange sobre altres competidors.