Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un comandament a distància i al fons una televisió, i al cercle, el logotip d'Orange

Orange ho posa difícil a Movistar: la seva televisió retransmet l'esdeveniment de l'estiu

Orange emetrà les properes setmanes a la televisió l'esdeveniment esportiu amb més seguiment de l'any

Al competitiu món de la televisió per subscripció, Orange ha fet un pas endavant que podria canviar les regles del joc. La companyia ha anunciat una novetat que promet atraure molts usuaris. Es tracta de la transmissió completa dels Jocs Olímpics de París 2024 mitjançant Eurosport.

Aquesta jugada estratègica posa la firma taronja en una posició avantatjosa davant de Movistar, el seu principal competidor al mercat.

Fotomuntatge de l´exterior d´una botiga d´Orange i una rodona vermella amb el logo de Movistar
Orange intenta plantar cara a Movistar amb els Jocs Olímpics | Europa Press, Movistar

Orange i els Jocs Olímpics

Orange ha decidit apostar fort pels Jocs Olímpics, un esdeveniment que atrau milions d'espectadors a tot el món. A través de la plataforma Orange TV, els usuaris podran gaudir de tots els esdeveniments esportius de París 2024. Això inclou no només les competicions més populars com l'atletisme i la natació, sinó també esports amb menys cobertura en altres plataformes.

La integració d'Eurosport a Orange TV és una de les claus d'aquesta oferta. Eurosport és conegut per la seva àmplia cobertura d'esdeveniments esportius i la capacitat per oferir contingut d'alta qualitat. Amb aquesta aliança, Orange assegura que els seus usuaris no es perdran ni un sol moment de la cita olímpica.

Orange sap de la pèrdua de la competència

Mentre Orange es prepara per oferir una experiència completa dels Jocs Olímpics, Movistar enfronta un repte important. És la manca de contingut esportiu durant l'estiu. Ha estat tradicionalment fort en la transmissió de futbol, però la temporada de futbol europeu va acabar al maig.

Aquest buit és una oportunitat que Orange ha sabut aprofitar. En oferir els Jocs Olímpics, no només omple aquest buit, sinó que també atrau un públic divers que busca contingut esportiu de qualitat.

Muntatge d'un grup d'amics mirant el futbol contestos i els logos de Movistar i Orange de banda
Movistar es queda sense futbol i Orange tindrà la cita olímpica | Gpoint Studio, Orange, Movistar

L'estratègia d'Orange

L'estratègia d'Orange no es limita només als Jocs Olímpics. La companyia ha estat treballant per millorar la seva oferta de contingut esportiu des de fa temps. El 2022, Orange TV va integrar l'OTT Dazn a la seva plataforma, ampliant així el catàleg d'esports en directe.

Aquesta incorporació ha permès a Orange oferir una varietat d'esports que van més enllà del futbol, atraient un públic més ampli. A més, Orange ha estat invertint a millorar la qualitat del servei de streaming.

La darrera novetat d'Orange TV, la transmissió completa dels Jocs Olímpics de París 2024, és un moviment estratègic. Posa la companyia en una posició avantatjosa davant de la competència. La integració d'Eurosport i la seva aposta per una oferta esportiva variada, us permetrà guanyar un important nombre de clients.