El doctor Oriol Mitjà durant la presentació de l'Observatori Epidemiològic a la seu d'Eurecat el 16 de juliol del 2020

L'aparatós accident domèstic d'Oriol Mitjà que l'ha portat de cap a l'hospital

L'epidemiòleg ha utilitzat aquesta operació per reivindicar l'amor que sent cap a la seva professió

L'epidemiòleg català Oriol Mitjà torna a casa després d'uns dies a l'hospital. L'expert sanitari, qui des de l'inici de la pandèmia es troba investigant l'origen, evolució i incidència del Sars-Cov-2, va patir un accident domèstic el passat 24 d'agost.

Oriol Mitjà va compartir una fotografia el passat dilluns on se'l podia veure amb una ferida al cap i el braç embenat. A través d'una piulada, i després d'una lliçó i reivindicació sobre la Sanitat en aquest país, l'epidemiòleg va confessar que havia caigut per les escales. Afortunadament, en tan sols unes hores seria operat i tot quedaria en un ensurt.

Oriol Mitjà torna a casa

Dit i fet. El doctor especialitzat en medicina interna i malalties infecciones ha compartit el resultat de l'operació. La intervenció ha anat de meravella, tal com anuncia el mateix Mitjà al seu Twitter amb una fotografia feta des del llit de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Com sempre, el català no podia compartir la notícia sense fer una reivindicació més i una crida a cuidar dels nostres sanitaris com ells ho fan amb nosaltres.

«Treball en equip i altíssim nivell de qualitat assistencial de tots els professionals de l'Institut Català de la Salut, infermers, metges i altres. Moltes gràcies Avui cap a casa, més convençut que hem d'ajudar als Serveis Curatius, a través de l'enfortiment dels Serveis Preventius Covid19», escrivia acompanyant la imatge. Coneixent la passió de Mitjà per la seva professió, en qüestió de dies tornarà al capdavant de la lluita contra el coronavirus com si res l'hagués succeït.