Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos óssos rentadors caminant junts

VÍDEO VIRAL: Divertida reacció de 2 óssos rentadors en ser enxampats en un jardí

Els animals, en ser descoberts per la persona que grava, decideixen quedar-se quiets i adoptar postures que semblen estàtues

No us mogueu! Mans en l’aire! Aquestes frases, més típiques de pel·lícules, són perfectes per descriure  les imatges de dos óssos rentadors  que van quedar-se  petrificats o ‘dissecats’ en ser enxampats quan deambulaven per un jardí.

La propietària de la casa, en adonar-se dels dos animals, crida la seva atenció fent un petit soroll. Davant els focus, els dos óssos rentadors sorpresos reaccionen immediatament detenint els seus cossos per quedar-se totalment immobilitzats davant la càmera.

La graciosa escena, que s’està fent viral, sembla extreta d’uns dibuixos animats o d’un còmic.

No són animals de companyia

Els óssos rentadors són animals tranquils, però que davant de certes circumstàncies poden ser agressius, sobretot en situacions de perill. Diversos experts i institucions han repetit durant els últims anys que els óssos rentadors no han de ser convertits en animals domèstics i que, d’altra banda, s’ha d’evitar donar-los menjar. 

Entre les seves característiques conductuals destaca la seva habilitat amb les potes davanteres, que utilitzen per agafar i sostenir el menjar. La seva capacitat d’adaptació els ha convertit en animals invasors en zones urbanes, provocant danys importants en les poblacions d’ocells.