Pablo Iglesias i Irene Montero en una imatge junts a l'exterior del Congrés dels Diputats

Asseguren que Pablo Iglesias i Irene Montero s'han separat: cinc anys i tres fills

La parella va iniciar la seva relació el 2017 però feia mesos que travessaven una greu crisi

Es confirmen els rumors: Pablo Iglesias i Irene Montero ja no estarien junts. Segons avança El Cierre Digital, la parella s'ha separat i la decisió ja no té marxa enrere. L'exlíder de Podem i la ministra d'Igualtat travessaven des de fa mesos una greu crisi.

Els rumors insinuaven que ja no se'ls veia mai junts, i fins i tot es va relacionar en Pablo amb una jove militant de el partit. Ara es confirma que la parella va trencar al març, poc abans que ell deixés el seu càrrec en el Govern i en el partit. Això hauria accelerat el procés de separació.

Pablo Iglesias i Irene Montero van iniciar la seva relació el 2017, sent ell secrertari d'organització i ella portaveu de Podemos. Fruit del seu festeig van néixer els tres fills de la parella: els bessons de tres anys, Leo i Manuel, i Aitana, d'un. Ara posen punt final després de més de cinc anys.

Va ser a l'estiu del 2020 quan van començar a aparèixer rumors sobre el refredament de la parella. La crisi es va fer més profunda fa uns mesos, i la sortida de Pablo de la política va acabar d'empitjorar les coses. Finalment, la parella ha posat punt final a la seva relació.

Posen a la venda el xalet de Galapagar

Així ho confirmen fonts governamentals i de Podem, que fins ara havien guardat silenci. Últimament s'havia relacionat a Iglesias amb Lillith Verstrynge i es rumorejava que ell ja no vivia a Galapagar. Però fins ara, tot era pura especulació.

Segons una informació extraoficial, Iglesias i Montero haurien posat a la venda el xalet de Galapagar. L'habitatge va ser adquirida en 2018 per 600.000 euros, i l'haurien traspassat per 60.000 euros més. Això indicaria que la decisió que han pres ja no té marxa enrere.

D'alguna manera, Galapagar s'havia convertit en el símbol de la relació d'amor entre Pablo i Irene. Els van ploure les crítiques per això, però alhora representava una ferma aposta pel seu futur com a parella. Ara, la seva venda expressa també la transcendència de la seva ruptura.

El famós xalet de Galapagar, a la serra madrilenya, disposa de tres banys, tres dormitoris, un ampli hall, saló menjador, cuina equipada, piscina i jardí. Es desconeix per ara el destí d'un i d'un altre, tot i que fa setmanes es situava a Pablo Iglesias al barri de Salamanca.

No li va agradar que es tallés la cua

Hi ha un altre detall en la informació sobre la ruptura que crida l'atenció. Segons el portal Informalia, Irene no ho va agradar gens que el seu noi es tallés la cua. Segons una funcionària d'Igualtat, «a ella li agradava més el seu nuvi amb cua que sense ella, i ara diu que ha perdut identitat».

Segurament, aquest no ha estat el detonant de la separació però tot suma. I la realitat és que des de fa temps, els dos s'havien anat distanciant en el pla personal. La nova aventura política d'Iglesias a les eleccions de Madrid semblava tota una declaració d'intencions.