Els actors i actrius de la mítica sèrie de TVE 'Cuéntame cómo pasó'

El conegut actor espanyol que s'ha contagiat 2 cops seguits de coronavirus

El jove comparteix la seva experiència per conscienciar la gent que ja ha passat el virus

Últimament són molts els rostres famosos que s'han atrevit a explicar les seves experiències personals amb el coronavirus amb l'objectiu de conscienciar a la població. I sembla que els contagis van pujant entre ‘influencers’ i celebrities. Instagram cada vegada està més plagada de personatges públics explicant el seu contagi i com porten el seu 'tancament'. 

Pablo Rivero, actor de ‘Cuéntame’, ha estat un dels quals ha decidit donar veu a aquesta malaltia que, al cap i a la fi, està arribant a la majoria de cases i famílies. Ha fet públic el seu sorprenent cas amb la finalitat d'utilitzar la seva influència perquè la població i, sobretot, els més joves s'adonin del realment greu que pot arribar a ser la Covid-19.

L'intèrpret, que en la pròxima temporada de la sèrie de TVE, 'Cuéntame', viatjarà al present per a abordar la pandèmia de la covid-19, ha relatat que ell mateix s'ha contagiat de coronavirus fins a dues ocasions en poc més d'un mes. I té un missatge molt clar per a totes les persones que ja han passat la malaltia i també per a les que han tingut la sort de no contagiar-se.

«A l'agost la PCR indicava que tenia anticossos, i al setembre vaig donar positiu»

«Em van fer una PCR per a incorporar-me al rodatge de ‘Cuéntame’ i apareixia que tenia anticossos, per la qual cosa ja l'havia passat». Pablo associa aquest primer contagi a una suposada insolació que va sofrir a l'agost. «Em van dir que tenia una insolació perquè havia tingut molta febre, i molt alta, en quatre hores i després res. Jo vaig pensar que era d'això. Això va ser a la fi d'agost, i a mitjans de setembre ho vaig enxampar una altra vegada».

En aquest segon contagi, Rivero diu que «no em van poder comptar com reinfectat perquè la primera vegada no va donar positiva la PCR, sinó que ja l'havia passat, per la qual cosa podia ser una altra mena de Covid». Tot i això, l'actor està convençut que va ser un contagi, ja que va tenir febre molt alta i la PCR posterior li va indicar que tenia anticossos, així que ja havia passat la Covid-19.

Però ell mateix va poder comprovar que tenir anticossos no li va servir absolutament de res. Un mes després d'aquesta prova, va donar positiu en Covid malgrat, suposadament, tenir anticossos.

«Jo envio aquest missatge perquè la gent que l'ha passat no es confiï»

Comptant aquesta vivència, que no és plat de bon gust per a ningú, allò que cerca Pablo és conscienciar a la població, especialment a tots aquells que ja han passat la malaltia i es creuen immunes. «Jo envio aquest missatge perquè la gent que l'ha passat no es confiï. Jo em vaig tornar a infectar en un mes», insisteix l'intèrpret, que actualment es troba en un moment professional molt bo i destacat.

Ja queda menys per a la temporada 21 de ‘Cuéntame cómo pasó' i l'actor, ja recuperat, està més centrat que mai en la sèrie i en altres grans projectes professionals que es porta entre mans. Com ha anunciat la mateixa cadena de Televisió Espanyola, en aquesta nova temporada els Alcántara viatgen al present. ;

‘Cuéntame cómo pasó’ saltarà de l'any 1992 al 2020

Així anunciaven en Twitter aquesta nova temporada: «'Cuéntame cómo pasó' ens situa per primera vegada en el present. La crisi del coronavirus o els esforços per a donar amb una vacuna formen part d'una nova temporada que anirà saltant de l'any 1992 al 2020». Donant així veu a enguany tan difícil que ha tocat viure al nostre país, a nivell sanitari, però també econòmic i social, i a la resta de països del món.