YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un català, després de 125 dies a l'UCI amb coronavirus: «Pensava que m'havien segrestat»

Ha passat tres mesos a l'Hospital de Terrassa

Metge atenent pacient en un llit d'hospital
Ha passat tres mesos a l'Hospital de Terrassa | Catalunya Diari

 

Es diu Raúl i té 58 anys. Els seus records s'acaben el dia 26 de març quan l'intuben i li indueixen el coma, fins al cap de tres mesos, quan desperta a l'Hospital de Terrassa (Vallès Occidental). Ara per fi ha pogut sortir de l'UCI en què va ingressar per coronavirus, entre aplaudiments dels sanitaris que l'esperaven al passadís.

 

La història d'aquest home la recollia el programa d'Antena 3 'Espejo Público' en una entrevista per videotrucada a Raúl i a la seva germana Marisol, que segueixen a l'hospital, però ara més tranquils després de tot el que ha passat.

 

Un llarg camí que va començar amb una lleu febre

Tot va començar amb una lleu febre que va patir Raúl i que va anar pujant fins que, al tercer dia, va acudir a l'hospital. Va resultar que tenia coronavirus i el seu estat va anar a pitjor, fins que va haver de ser intubat i els metges li van induir el coma.

 

La seva germana assegura que la seva família ho va passar molt malament per no poder visitar-lo a l'hospital i perquè, a més, va estar molts moments en situació crítica i es temien el pitjor. Tot i que va despertar, la situació seguia sent crítica i corria molt perill. «Va ser molt dur, però a l'hospital li van brindar una atenció increïble», ha relatat la seva germana.

 

Per la seva banda, Raúl, que segueix ingressat però ja a planta i fora de perill, es troba en ple procés de recuperació i ha explicat què va ser el primer que va pensar quan es va despertar del coma: «Vaig pensar que m'havia atropellat un camió o que m'havien segrestat».

 

A més, Raúl i la seva germana han volgut agrair la gran atenció de l'equip mèdic de l'Hospital de Terrassa en aquests 125 dies que ha passat a l'UCI. A l'home li queda ara un llarg període de recuperació, durant el qual, entre altres coses, haurà de recuperar musculatura després de tres mesos en coma, a més d'afrontar les seqüeles pulmonars que li hagi deixat el pas del coronavirus pel seu organisme.

 

Comentaris

envia el comentari