El primer país del món que permet emojis personalitzats en la matrícula del cotxe

L'estat de Queensland a Austràlia permet posar emoticones a les matrícules

Aspecte de la matrícula amb emojis que podrà adquirir-se des de març de 2021 a Austràlia
L'estat de Queensland a Austràlia permet els emojis a les matrícules dels cotxes | xarxes Socials

Sorprenent novetat la qual coneixem en les matriculacions de cotxes a l'estat de Queensland, a Austràlia, ja que els conductors tenen la possibilitat de posar emojis en les seves matrícules des de fa un any. Exactament, des de març de 2019 disposen d'aquesta opció els conductors australians. Segons una informació del diari digital australià Brisbane Times, aquesta original mesura és vàlida per només cinc tipus d'emoticones, entre els quals es troben les següents expressions de la cara: somrient, amb cors als ulls, ulleres de sol, el que fa l'ull i el que escenifica una riallada.

Els emojis han d'anar acompanyats de tres lletres i dos nombres

Amb tot, es poden posar emojis a les matrícules dels cotxes des de l'1 de març de 2019 a l'estat de Queensland. Els símbols han d'anar acompanyats de tres lletres i dos nombres, segons ha comunicat l'organisme Matrícules Personalitzades de Queensland. Pel que fa al cost, la matrícula amb emojis ronda els 300 euros.

Hi ha molts experts en matèria de lleis que no veuen amb bons ulls aquesta nova opció de posar emojis a les matrícules, exposant que serà més difícil identificar els vehicles, sobretot en cas d'accident.

Alerten de les dificultats de la policia per identificar les matrícules amb els emojis

El president de la Societat Legal de Queensland, Bill Potts, ha alertat que la policia també podria tenir dificultats quan tinguin la necessitat d'identificar les matrícules amb els sistemes automàtics. Aquests escanegen les plaques i comproven si el vehicle en qüestió ha estat multat. Potts ha dit que «clarament el Govern està intentant fer més interessants les matrícules, amb la vista posada en aconseguir més diners, i puc entendre-ho».


Comentaris

envia el comentari