Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la pancarta que Joan Laporta ha situat en un edifici del passeig de l'Habana de Madrid, amb una grua del Santiago Bernabéu al fins

El famós espanyol que viu a l'edifici de la pancarta de Laporta a Madrid

El precandidat a la presidència del Barça ha revolucionat la xarxa
Imatge de la pancarta que Joan Laporta ha situat en un edifici del passeig de l'Habana de Madrid, amb una grua del Santiago Bernabéu al fins
El precandidat a la presidència del Barça ha revolucionat la xarxa | Joan Laporta

Joan Laporta arriba com sempre trepitjant fort i envoltat de polèmica. Les seves estudiades accions, per bé o per mal, revolucionen el panorama. I aquesta vegada ho ha fet per partida doble: pel com i, sobretot, per l'on. Laporta ha plantat una enorme pancarta a Madrid. I no a qualsevol lloc, sinó al passeig de La Habana, el carrer del Santiago Bernabéu.

Sembla que el precandidat a la presidència del Barça les té totes pensades. Ell i el seu equip havien pensat posar la pancarta a Barcelona, concretament a la Sagrada Família, tot un emblema. Finalment, però Laporta es decantaria per Madrid, fixant l'objectiu al cor del Reial Madrid: el Bernabéu. Amb la mala sort que està en obres, de manera que trobaria l'alternativa ben a prop.

Però hi ha molt més. Els veïns de l'edifici de tretze plantes que Laporta presideix gràcies a la gran lona de 50 x 20 metres que hi ha plantat han votat abans que es col·loqués la pancarta i, per tant, a favor, segurament per qüestions econòmiques. Però és que sabem qui és un dels veïns. El periodista Ramon Salmurri ha tret a la llum aquesta tarda de dimarts durant el 'Tot Costa' de Catalunya Ràdio el nom d'un veí famós, deixant de pedra tothom. Qui sap si també al mateix Laporta.

El famós que viu a l'edifici de la pancarta de Laporta

A l'edifici tapat per la pancarta hi viu ni més ni menys que el pare de Bertín Osborne. Per ara, però, no sabem si ha votat a favor o en contra de la col·locació de la pancarta. 

Com tampoc sabem si el pare de Bertín podria ser el veí del vuitè. I és que un altre periodista català establert a Madrid, David Sánchez, ha tret a la llum una foto de l'edifici abans que Laporta el tapés, on s'aprecia una pancarta, molt més petita, és clar. És del veí del vuitè i advoca per «la unitat catòlica d'Espanya». 

Amb el misteri de si el pare de Bertín Osborne ha votat a favor o en contra del 'gegant' Laporta i de si podria ser el veí del vuitè, a qui el precandidat a la presidència del Barça ha tapat la seva bandera espanyola, el que sí que tenim clar és que Joan Laporta triomfa, de moment, a la xarxa, on no es parla d'altra cosa. I, encara que a Madrid hagi pogut guanyar-se algun que altre enemic, a Twitter triomfa, en especial, el lema incendiari de la seva campanya. Hi ha fins i tot qui ha vist en el missatge una oportunitat per implicar el rei Joan Carles, un altre rei de les polèmiques.