El pare de Mónica, la jove que no es posa la mascareta de festa: «Estic avergonyit»

El progenitor de la jove de 21 anys ha censurat públicament l'actitud de la seva filla

Mónica, jove negacionista del coronavirus, i Susanna Griso a 'Espejo Público' l'octubre de 2020
El progenitor de la jove de 21 anys ha censurat públicament l'actitud de la seva filla | Atresmedia

 
Mónica, la jove de 21 anys que s'ha donat a conèixer després de la seva aparició en diversos mitjans de comunicació per mostrar la seva indiferència davant el coronavirus i per defensar el seu dret a sortir de festa tot i l'epidèmia, ha aconseguit trobar una ferma oposició, fins i tot dins de la seva pròpia família. Encara que el seu pare ha preferit mantenir-se en l'anonimat i no revelar el seu nom, no ha dubtat a censurar públicament el comportament de la seva filla. 

Mónica es nega a utilitzar mascareta, fa 'botellons' i durant els últims dies s'ha recorregut diverses cadenes de televisió per fer apologia del seu estil de vida i del seu negacionisme davant el virus que ha provocat una pandèmia mundial. «No té cap justificació. El primer que l'he censurat he estat jo», ha manifestat davant l'actitud de la seva filla a 'Cuatro a el dia'.

«Nosaltres en cap moment vam estar d'acord que Mónica sortís parlant a la televisió. He intentat parlar amb ella des del primer dia, però no m'agafa el telèfon», ha dit el pare. La jove va deixar de viure al domicili familiar el passat mes de febrer i des de llavors tan sols els visita de forma puntual.

A més, el pare també ha volgut destacar que ell ha intentat inculcar a Mónica i els seus germans la necessitat d'utilitzar la mascareta, guants, gels i de mantenir totes les mesures de seguretat, un comportament que han adoptat tots els seus fills, excepte la jove de 21 anys.

Dures crítiques a la família de Mónica

Així mateix, ha aprofitat la seva intervenció al programa de Cuatro per denunciar l'assetjament que estan patint a través de les xarxes socials, on estan rebent tota mena d'amenaces i crítiques. «Hi ha comentaris insultant, desitjant que agaféssim el virus, estiguéssim gravíssims i ens tanquessin les portes d'urgències», ha recordat l'home.

Tot i que «la família no està d'acord amb ella i sempre s'ha posicionat en contra» de la posició de Mónica respecte al virus, han volgut demanar perdó en el seu nom i en el de la seva filla a «totes les persones que s'hagin pogut sentir ofeses» pels comentaris i l'actitud de la jove. «El primer avergonyit soc jo», ha assegurat el pare, que no està disposat a tirar la tovallola amb ella.


Comentaris

envia el comentari