Primer pla de Xavi Hernández

El pare de Xavi destapa el calvari que ha viscut el seu fill al Barça: inesperat

Xavi Hernández descobreix que el secret ha sortit a la llum

Xavi Hernández és considerat un dels millors jugadors que ha vestit la samarreta del FC Barcelona. Ha viscut els millors anys del club sobre el terreny de joc, però ara té un altre càrrec molt diferent: el d'entrenador.

Tot i això, la facilitat amb què es manejava Xavi al centre del camp culer no té ni punt de comparació amb la seva tasca des de l'altra banda. Entrenar no és el mateix que jugar i l'etern '6' del Barça ja se n'ha adonat.

El pare de Xavi, Joaquim Hernández, ha estat al seu costat tot aquest temps i ha pogut comprovar de primera mà que la missió del fill és més complicada del que sembla. De fet, com a prova d'això, ara ha revelat el calvari que està vivint a la tornada a casa com a tècnic del FC Barcelona.

Xavi Hernández no ho ha tingut fàcil des de la seva tornada al FC Barcelona

El 5 de novembre del 2021, el FC Barcelona anunciava la tornada de Xavi Hernández al Camp Nou. El fitxatge va generar un corrent d'il·lusió al barcelonisme, però els resultats no van començar a arribar immediatament i els dubtes van anar creixent.

A més, la difícil situació econòmica que arrossegava l'equip va perjudicar seriosament les opcions del FC Barcelona, que veia com el límit salarial era una barrera difícil de gestionar per oferir a Xavi una plantilla de garanties.

Al primer curs com a míster, l'equip va quedar eliminat de la Supercopa d'Espanya davant del Reial Madrid i també va ser eliminat de la Copa del Rei per l'Athletic Club. Però, el resultat més dolorós va ser l'eliminació de l'Europa League a quarts de final.

Tot això, sumat a la inexperiència de Xavi com a director de joc a l'elit, han portat el tècnic català a viure un autèntic calvari. Un de què ara ha parlat el referent.

Imatge de Xavi Hernández
Xavi Hernández ho ha passat molt malament | GTRES

La Supercopa d´Espanya, un punt d´inflexió per a Xavi Hernández

La segona temporada a càrrec del FC Barcelona tampoc és fàcil per a Xavi. L'equip ha quedat eliminat a la fase de grups de la Champions League i les crítiques han començat a caure amb força.

Tot i això, la victòria del Barça a la final de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid ha suposat un descans per al bo de Xavi Hernández. El seu equip va fer un partit sensacional i l'equip blaugrana es va omplir de motivació després de la victòria. El míster, que vivia un calvari, va ser un dels més aclamats i, després del triomf, es va treure un gran pes de sobre.

 

Les dures paraules del pare de Xavi Hernández

Xavi va sortir a coll després d'aquesta victòria, però per a arribar a aquest punt, l'exfutbolista ha hagut de suar la gota grossa. El seu progenitor, Joaquim Hernández, ho sap i n'ha volgut parlar.

Després de guanyar el Reial Madrid a la final, l'ídol de Xavi Hernández va assegurar que «aquest títol ha estat un alliberament per a ell. Ara té esperança i sap que el seu equip pot aconseguir grans coses», va començar dient.

Però, la cosa no es va quedar aquí i va assegurar que «el càrrec d'entrenador del Barça és molt difícil. El meu fill ha passat per moments molt complicats perquè les coses no surten sempre com vol».

A més, Joaquim també s'ha sincerat llançant una pulla als directius: «tampoc ha pogut fitxar tots els jugadors que volia. La situació del club és complicada».

Per acabar, Xavi ha escoltat atentament els consells del seu pare: «ha de tenir paciència. Ha de continuar treballant i millorant. L'equip és molt jove i li falta molta experiència, però el més important és que estan units. Segur que aquesta Supercopa suposa un punt de partida per collir nous èxits».

Xavi Hernández afronta la resta de la temporada amb il·lusió

Xavi sempre ha tingut el suport de l'afició del FC Barcelona. Ningú oblida tot el que ha fet pel club i ara no el deixaran de banda. La seva passió és inqüestionable i la seva capacitat per entendre el futbol també. Només fa falta temps perquè els jugadors acabin d'assimilar la seva idea de joc i el Barça pugui tornar a dalt de tot.

De moment, Xavi Hernández porta l'equip pel bon camí. Marxen primers a la Lliga, demostrant setmana rere setmana que cada cop juguen millor. Ara ja s'ha tret un gran pes de sobre i la dinàmica només pot millorar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp