Fotomuntatge d'Adrian i Gillian Bradford amb bitllets i monedes

La parella que va guanyar un gran premi a la loteria i es va separar 15 mesos després

El seu cas no ha estat l'únic

Qualsevol persona somia amb guanyar la loteria algun dia. Potser no totes tenen pensat cobrar un premi milionari, però sí rebre un bon pessic que els serveixi per estabilitzar la seva economia. Ja sabem que 'tapar forats' és el principal objectiu de la majoria dels que proven sort.

Com bé diu la dita, els diners no donen la felicitat, però moltes persones podran pensar que la seva vida seria molt millor després de guanyar un premi sucós i, el cert, és que guanyar la loteria si suposa un canvi radical de vida. No obstant això, aquest canvi no sempre es produeix per millor, ja que hi ha alguns casos que han vist com la seva vida s'ha arruïnat després de guanyar premis milionaris.

Primer pla de monedes i bitllets
Els diners no sempre són sinònims de felicitat | Pixabay (Steve Buissinne)

Lluny de millorar la seva qualitat de vida, la sort de guanyar la loteria acaba derivant en una infinitat de problemes. Preocupacions, inversions boges amb resultats nefastos, malbaratament en coses que no donen la felicitat i conflictes amb els seus éssers estimats.

Aquest ha estat el cas d'una parella britànica que no s'esperava mai que l'atzar fos tan capritxós. I és que els diners van acabar trencant el seu matrimoni i tots dos es van separar 15 mesos després de guanyar el premi més gran de loteria del Regne Unit.

La parella britànica que es va separar 15 mesos després de guanyar 187 milions d'euros

Adrian i Gillian Bradford tenien una vida plena i feliç fins que van guanyar el premi més gran de la loteria del Regne Unit. Van guanyar el rècord en premis del país: un total de 148 milions de lliures (més de 187 milions d'euros). Una quantitat de diners desorbitada que els podria permetre, a ells i a tots els seus descendents, viure a 'tot tren' durant la resta de les seves vides.

No obstant això, el que havia de ser el gran cop de sort de les seves vides es va acabar transformant en la seva gran desgràcia. La parella aviat es va aficionar als plaers més cars: viatges en primera classe, cotxes esportius, menjars a restaurants de luxe i propietats a diferents països del món. Tots els seus capricis van ser satisfets, però la parella no va acabar trobant la felicitat que esperaven.

Imatge de diversos dècims de loteria
Guanyar la loteria no és sempre un cop de sort | EUROPA PRESS

Quinze mesos després de guanyar el gran premi tots dos van anunciar el seu divorci envoltat de rumors i infidelitats. Però no només es van quedar sense parella, també sense familiars i amics, ja que les picabaralles pels diners no van trigar a aparèixer.

«He donat a la meva família diners, cases i cotxes, però segueixen volent-ne més. Els diners fan suposadament feliços la gent, però també els converteixen en persones exigents i cobdicioses», explicava Gillian Bradford en unes declaracions a 'The Daily Mail'.

De fet, l'afortunada britànica no ha dubtat a assenyalar que guanyar la loteria va ser una «càrrega enorme» i «molt estressant» per a ella per tot el que va suposar a la seva vida.

Altres casos de persones arruïnades després de guanyar la loteria

El cas dels Bradford no és un fet aïllat al món, ja que són moltes les persones que han vist com la loteria no els ajudava a millorar cap aspecte de la seva vida.

La nord-americana Evelyn Marie Adams, treballadora en una botiga 24 hores, va ser un clar exemple de malbaratament en arruïnar-se després de guanyar dos premis de loteria. Exactament, la ludopatia li va jugar una mala passada i es va gastar gran part de la seva fortuna als casinos d'Atlantic City.

Fotomuntatge de bitllets d'euro i una targeta de crèdit
Pagues més amb diners en efectiu o amb targeta de crèdit? | Unsplash

La història del nord-americà Andrew Jack Whittaker Jr va ser semblant. Amb 55 anys va guanyar ni més ni menys que 314 milions de dòlars, una quantitat que va acabar perdent per la seva addicció al joc i a l'alcohol.

Després de guanyar la loteria, també es va divorciar, va ser víctima de diversos intents de robatoris i va patir la mort de la seva neta en circumstàncies estranyes. Un bon exemple que els diners no li van portar bona sort.