L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb una jaqueta vermella i mascareta amb els colors LGTBI

Ningú en dona crèdit: el que ha passat en un pas de zebra de Barcelona

Desenes d'usuaris s'han queixat de la situació a les xarxes

Els ciutadans de Barcelona s’han despertat amb una petita sorpresa en un pas de vianants de la ciutat comtal. Concretament, desenes d’usuaris a les xarxes han fotografiat i compartit un pas de zebra que es troba bloquejat per pivots. Aquests pivots grocs són els que s’estan utilitzant a la capital catalana per senyalitzar i limitar les terrasses que s’estan baixant a la calçada.

Diversos pivots bloquegen un pas de vianants de la ciutat comtal

El pas afectat correspon al situat a la confluència dels carrers de Vallespir amb el de Valladolid. Els pivots s’estaven utilitzant per a l'ampliació de la terrassa d’un local proper, el restaurant Cabañeros.

Desenes de persones s’han llençat a les xarxes per comentar aquesta nova gestió del govern barceloní. Mentre alguns han decidit posar una mica d’humor a l’assumpte, altres com l’expresident de ‘Súmate’ han recalcat el perill que això suposa per algunes persones com els invidents, que clarament xocaran contra aquests obstacles.

Per la seva banda, la tinent d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Jaen Sanz, ha aclarit que «clarament és un error. Demano als serveis tècnics que ho corregeixin immediatament». Encara que aquests pivots finalment s’eliminin, les xarxes ja han pogut fer ressò de «l’error» de l’equip d’Ada Colau i ja no podran esborrar les imatges compartides a les xarxes i els comentaris que aquesta ha causat.