Pastís amb el missatge «Morirem tots», penjat a Twitter el 24/04/2020

El pastís viral amb un missatge gens encoratjador sobre el coronavirus

Les xarxes socials s'han mostrat molt sorpreses davant un missatge tan pessimista

Aquest confinament està servint a molta gent per a endinsar-se en noves distraccions, nous hobbies. Des de pintar, fer esport, fins a cuinar tota mena de receptes. Aquestes noves tendències han provocat, fins i tot, que alguns productes essencials per a moltes receptes, com la  farina  o el llevat estiguin esgotats en molts supermercats. 

A banda d'haver-nos aficionat, el que també fem és compartir-ho a les xarxes socials — en cas que ens descuidem d'aquest pas, sembla que no compti o que no ho hàgim realitzat —. Així doncs, les xarxes s'han omplert de gent fent esport i cuinant des d'arrossos fins a pastissos: de fet, ha estat un d'aquests dolços el qual s'ha fet viral i ha pertorbat a molta gent a través d'internet. 

«Morirem tots»

Es tracta del pastís que va cuinar la Carla, una noia del Penedès, i que, segons ha publicat 'El Caso', amb un toc d'humor, va decidir escriure-hi un missatge relacionat amb l'actual situació de la pandèmia del coronavirus i compartir-ho a través del seu perfil personal de Twitter. «Morirem tots» escrivia en color vermell i acompanyat d'una careta amb dos cors, fent una mica de broma sobre la situació. 

Les respostes no s'ha fet esperar, ja que el gran nombre de 'm'agrada' que ha tingut — ja més de 2.000— ha fet que aquesta publicació hagi corregut com la pólvora. «Podries fer galetes xineses amb missatges descoratjadors  a dins» o «Penso que sí, que 'lo' teu és el coaching» han estat alguns dels comentaris seguint la línia humorística que Carla ha donat al seu pastís.