Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pastís amb el missatge «Morirem tots», penjat a Twitter el 24/04/2020

El pastís viral amb un missatge gens encoratjador sobre el coronavirus

Les xarxes socials s'han mostrat molt sorpreses davant un missatge tan pessimista
Pastís amb el missatge «Morirem tots», penjat a Twitter el 24/04/2020
La cuinera del pastís ha compartit la imatge a través de les xarxes socials fent una mica de broma de la situació | Twitter (@carlinga33)

Aquest confinament està servint a molta gent per a endinsar-se en noves distraccions, nous hobbies. Des de pintar, fer esport, fins a cuinar tota mena de receptes. Aquestes noves tendències han provocat, fins i tot, que alguns productes essencials per a moltes receptes, com la  farina  o el llevat estiguin esgotats en molts supermercats. 

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

A banda d'haver-nos aficionat, el que també fem és compartir-ho a les xarxes socials — en cas que ens descuidem d'aquest pas, sembla que no compti o que no ho hàgim realitzat —. Així doncs, les xarxes s'han omplert de gent fent esport i cuinant des d'arrossos fins a pastissos: de fet, ha estat un d'aquests dolços el qual s'ha fet viral i ha pertorbat a molta gent a través d'internet. 

«Morirem tots»

Es tracta del pastís que va cuinar la Carla, una noia del Penedès, i que, segons ha publicat 'El Caso', amb un toc d'humor, va decidir escriure-hi un missatge relacionat amb l'actual situació de la pandèmia del coronavirus i compartir-ho a través del seu perfil personal de Twitter. «Morirem tots» escrivia en color vermell i acompanyat d'una careta amb dos cors, fent una mica de broma sobre la situació. 

Les respostes no s'ha fet esperar, ja que el gran nombre de 'm'agrada' que ha tingut — ja més de 2.000— ha fet que aquesta publicació hagi corregut com la pólvora. «Podries fer galetes xineses amb missatges descoratjadors  a dins» o «Penso que sí, que 'lo' teu és el coaching» han estat alguns dels comentaris seguint la línia humorística que Carla ha donat al seu pastís.