IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Patinada de Pau Gasol en plena videotrucada amb els reis d'Espanya

També estava reunit amb Rafa Nadal i Fernando Alonso

Imatge de la trobada entre els reis i Fernando Alonso, Rafa Nadal i Pau Gasol
Pau Gasol va ser el protagonista de la trobada a les xarxes | Twitter Casa Real

Els reis d’Espanya es van reunir aquest dimecres amb diverses personalitats del país de projecció internacional que tenen en comú la condició de ser Ambaixadors Honoraris d’Espanya. Entre les diferents persones que van fer una trobada virtual amb Felipi Letícia destaquen noms com Antonio Banderas, María Blasco, Isabel Coixet o els esportistes Rafa Nadal, Fernando Alonso i Pau Gasol. Precisament, aquest últim va provocar una imatge que es va convertir viral a través de les xarxes socials.

Les trobades dels membres de la Família Reial amb totes aquestes personalitats tenen com a objectiu unir esforços i aconseguir revertir l’impacte negatiu que pot tenir el coronavirus amb la visió d’Espanya cap a l’exterior.

 

Pau Gasol, protagonista de la trobada a les xarxes

Durant la conversa que van mantenir Rafa Nadal, Fernando Alonso i Pau Gasol amb els reis d’Espanya hi va haver un petit detall que no va passar desapercebut pels usuaris de les xarxes. Un detall que es va poder veure gràcies a les piulades que va fer el compte de Twitter de la Casa Reial.

Pau Gasol no es va canviar el nom a la plataforma de videoconferències i mantenia el d’Anacleto, que ja va utilitzar al programa ‘La Resistencia’ ara fa uns dies. Uns minuts més tard, el jugador de l'NBA va acabar canviant el nom. Malgrat això, moltes persones van detectar l’error i ho van compartir.

 

L’origen del nom Anacleto

Pau Gasol va explicar a ‘La Resistencia’ que el nom d’Anacleto el porta des de fa uns anys a causa dels hackers. «Quan utilitzava comptes meus amb Pau Gasol, m’apareixia un hacker i em deia que m’admirava molt i que si no parlava amb ell em rebentava el compte».


Comentaris

envia el comentari