Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paula Leyes, l'estudiant catalana més cobejada als Estats Units

Paula Leyes, l'estudiant catalana més cobejada als Estats Units

14 de les millors universitats dels EUA obren les portes a l'estudiant

Paula Leyes, l'estudiant catalana més cobejada als Estats Units
Paula Leyes s'ha convertit en l'estudiant catalana més cobejada als Estats Units | Facebook

Paula Leyes Carreño és una estudiant catalana que, amb el seu esforç i dedicació als estudis, ha aconseguit ser acceptada a 14 de les millors universitats que hi ha als Estats Units.

És evident que aquesta estudiant té unes qualitats excel·lents. No ha suspès mai un examen i sap parlar cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i  alemany. A més, va acabar l'ESO i el Batxillerat amb una mitjana de 10 i va quedar tercera a la Selectivitat de Catalunya, amb una nota de 13,78 sobre 14.

Amb l’oportunitat de poder escollir entre 14 universitats, ha acabat decantant-se per la que va al capdavant al Rànquing Acadèmic d’Universitats Mundials, la Universitat Harvard, amb la intenció d’estudiar la carrera de Matemàtiques amb Informàtica.

Interessada en la investigació

La Paula vol estudiar matemàtiques, però la jove promesa està interessada en la investigació des de fa molt temps. Anys enrere, va obtenir una beca de tres anys, un període de temps en el que va escriure el seu primer article científic i va aconseguir carregar el seu mòbil amb hidrogen. Aquest projecte la va ajudar a poder fer un curs de ciències i tecnologia a la Universitat Yale.

El sistema educatiu  estatunidenc

Paula ja pensava a marxar fora a estudiar i va plantejar fer-ho al Regne Unit, però després d’investigar el sistema educatiu dels EUA ho va tenir més segur. I és que els estatunidencs tenen un mètode d’arts lliberals, el qual requereix fer unes assignatures que estan fora de l’àmbit d’estudi que cursarà, i això permet explorar altres temes d’interès.

 

També et pot interessar...