Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una fotografia de Paz Padilla, Jordi Sànchez i Eva Isanta al plató de ‘La que se avecina’

Paz Padilla dona l'última hora sobre la salut de l'actor català Jordi Sánchez

L'actual estat de salut de l'actor català està envoltat de secretisme

Una fotografia de Paz Padilla, Jordi Sànchez i Eva Isanta al plató de ‘La que se avecina’
Paz Padilla ha explicat les últimes novetats sobre l'estat de salut del seu amic Jordi Sánchez | Instagram @paz_padilla

Des del passat 6 de febrer, el món artístic està en suspens per l'estat de salut de Jordi Sánchez, que va ser ingressat en l'UCI després de sofrir complicacions derivades del coronavirus. El benvolgut actor que interpreta a Antonio Recio en la icònica sèrie de Telecinco 'La que se avecina' és un dels intèrprets més estimats del panorama artístic, tant pels espectadors com pels professionals del sector, que han estat els encarregats de mantenir-nos al corrent de l'evolució de Jordi Sánchez.

Paz Padilla, companya del català a la sèrie 'LQSA', ha estat l'última famosa a aportar novetats sobre l'estat de salut del Jordi Sánchez, que pròximament complirà tres setmanes ingressat a l'UCI.

El secretisme al voltant de l'estat de salut de Jordi Sánchez després del seu ingrés a l'UCI

Des que la notícia de l'ingrés a UCI de Jordi Sánchez va saltar a la llum, la preocupació per l'actor s'ha vist alimentada pel secretisme que ha girat entorn del seu estat de salut. De fet, la filtració del seu ingrés hospitalari va ser un cop dur per a la família de Jordi Sánchez, que des del principi ha demanat respecte i intimitat per a l'actor en aquests moments tan difícils.

«La família de Jordi Sànchez ha fet arribar un comunicat als mitjans de comunicació amb el qual demanen el màxim respecte i privacitat a l'actor, després que hagi estat hospitalitzat per Covid-19.
Jordi està evolucionant favorablement i esperen poder informar molt aviat de la seva total recuperació», resava el comunicat publicat en el propi compte d'Instagram de l'actor.

Segons ha transcendit, alguns familiars del propi actor es van assabentar de la notícia a través dels mitjans de comunicació. D'aquí la indignació que van compartir la família de Jordi Sánchez i el creador de 'LQSA', Alberto Caballero, que també va mostrar públicament el seu empipament.

«Desconec qui filtra aquestes merdes, i m'indigna el nul respecte per la privacitat que existeix en aquest país. Dit la qual cosa, tot el nostre suport i energia per a Jordi, que es posarà bé perquè no hi ha virus que es resisteixi a un majorista», assegurava el director i guionista en compte de Twitter.

En un intent de complir els desitjos expressos de la família de respectar la intimitat de l'actor, els companys de professió de Jordi Sánchez han volgut mantenir la discreció sobre el seu estat de salut. Encara que han estat molt atents a l'evolució de l'actor, han estat molt pocs els detalls que han compartit amb el públic.

Fernando Tejero, company de Jordi Sánchez en la sèrie de Telecinco, i Silvia Abril, la seva dona en la ficció 'Bajo el mismo techi', van ser els primers a aportar algunes dades que indicaven que continuava la seva recuperació ingressat a l'UCI.

Paz Padilla comparteix l'última novetat sobre l'evolució de Jordi Sánchez a l'UCI

No obstant això, l'últim comunicat mèdic que ens han arribat ve carregat d'esperança. Paz Padilla ens ha explicat l'última novetat sobre l'evolució de Jordi Sánchez, que pel que sembla està avançant en la seva recuperació.

Segons ha revelat la presentadora de 'Sálvame' a la revista 'Diez minutos', la recuperació de l'actor està sent lenta i progressiva a causa de la gravetat de la malaltia, però la seva millora és latent i la seva recuperació sol qüestió de temps.  «Perquè aquí estem, sembla que va millorant, fixa't tu quin any, mare meva. Està millorant, està a poc a poc i estem tranquils en el sentit que sabem que això ja és qüestió de temps», ha explicat en declaracions a la revista.

Amb aquestes paraules, Paz Padilla ha volgut tranquil·litzar a tota Espanya en deixar clar que l'actor s'està recuperant i no es tem per la seva vida encara que continuï ingressat a l’UCI.