El diputat de Vox Ignacio Garriga atén els mitjans a les portes del TSJC el 21/07/2020

El peculiar lloc on s'ha concentrat el diputat català de Vox Ignacio Garriga abans de la moció de censura

Garriga serà el candidat del partit a les properes eleccions al Parlament

El diputat català de Vox, Ignacio Garriga, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida de la defensa de la moció de censura contra el govern de Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats. Precisament, Garriga també serà l'encarregat de liderar la formació d'extrema dreta a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Nascut a Sant Cugat del Vallès, tal com indica El Español es tracta d'un jove de 33 anys, casat, amb quatre fills i ultracatòlic. Doncs bé, el citat mitjà va detallar que Garriga s'ha retirat a resar al Crist tirotejat el 36, al temple del Cerro de los Ángeles a Getafe, abans de la moció de censura.

Segons el digital, el polític català és devot des de ben petit i un «home amb unes profundes conviccions catòliques». Assenyala que va ser escolà fins als 12 anys a la parròquia de Mirasol, situada entre Sant Cugat i Rubí. Va ser en aquest lloc on el rector de l'església li va inculcar la devoció pel Sagrat Cor de Jesús.

D'altra banda, donen més detalls com que Garriga porta al canell un «Detente» que és «la imatge del Sagrat Cor de Jesús tal com es va revelar a Santa Margarita Maria de Alacoque. Juntament amb el seu rellotge porta una polsera de tela on apareix la bandera d'Espanya, el cor i la frase: Detente, el corazón de Jesús está conmigo».

Tal com explica el citat mitjà fonts de l'entorn més pròxim del diputat català, Cerro de los Ángeles és un símbol de la seva causa: «És una metàfora. El símbol de la resistència contra el comunisme. La van enderrocar i es va tornar a aixecar». Com si es tractés d'un futbolista abans d'una gran final, Garriga s'ha concentrat en aquest indret per preparar la lectura de la moció de censura contra Pedro Sánchez.

 

Vox prepara les eleccions al Parlament de Catalunya

Sens dubte, aquesta acció política de Vox també serveix per donar a conèixer el pròxim candidat de la formació d'extrema dreta a les eleccions al Parlament de Catalunya. Una maniobra per dotar de visibilitat la seva imatge en uns comicis on s'espera que el partit tregui per primera vegada a la història representació a les eleccions autonòmiques catalanes.