Fotomuntatge de Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez

Pedro Sánchez confirma els rumors sobre la seva dona Begoña Gómez

Pedro Sánchez revelarà detalls de la seva vida íntima

Pedro Sánchez se suma a la moda dels documentals. Així és, i és que fa uns dies es donava a conèixer que una productora estava preparant una sèrie sobre el dia a dia del president del Govern. I tal com es preveia, la seva dona Begoña Gómez ocuparà un paper protagonista a la producció.

Per humanitzar la figura del cap de l'Executiu inclouran «escenes íntimes» amb la seva dona, segons recull 'Ok Diario'. És a dir, seran situacions habituals de qualsevol casa. Tot i que Sánchez ha sigut sempre molt hermètic amb la seva vida privada, ara estaria disposat a obrir les portes del seu domicili familiar.

Segons sembla, les càmeres de la productora 'Secuoya' i 'The Pool' ja «han entrat» a la llar de Pedro Sánchez. És una de les estances privades que amaga La Moncloa i que per primera vegada tindrem la possibilitat de veure.

Imatge de Pedro Sánchez i Begoña Gómez posant somrients a un photocall
Pedro Sánchez i Begoña Gómez posen en un 'photocall' | Europa Press

En tota aquesta història exercirà una tasca destacada Begoña Gómez, ja que fins ara havia estat una persona molt discreta i sempre a l'ombra del seu marit.

Aquesta feina també ens ajudarà a conèixer-la més a fons, encara que aquesta mena de documentals no són del seu gust, però sap que ajudarà a reforçar la imatge del president del Govern.

L'enregistrament d'aquesta sèrie-documental va començar fa un parell de setmanes i la intenció és que s'allargui un any. Així doncs, tots els moviments del cap de l'Executiu, la seva dona i el seu equip de treball seran captats per una o dues càmeres durant aquest temps. Se centraran en la seva tasca a la seu de Presidència, però sense descuidar tampoc els desplaçaments que faci.

Un dels primers actes institucionals que van cobrir de Pedro Sánchez va tenir lloc dijous passat a Pozuelo de Alarcón. En companyia del ministre de la Seguretat Social, Inclusió i Migracions, va visitar un centre d'acollida de refugiats. Una bona estratègia amb el propòsit de fer més humà el personatge.

Està previst que aquesta producció s'estreni entre les eleccions autonòmiques i les generals del proper any. El que suposaria, sens dubte, un gran reforç per a ell amb vista a aquests comicis. En general, aquest tipus de documentals solen treure el costat més amable del personatge, mostrant sempre aspectes positius.

Els responsables de la sèrie, per part seva, intenten desmarcar l'estrena amb els processos electorals perquè asseguren que «la intenció és no fer política» amb ella. De fet, al comunicat en què anunciaven l'enregistrament ja van incidir que l'objectiu era centrar-se en el dia a dia, allunyant-se del soroll polític.

Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona, Begoña Gómez, gaudint a la platja
Pedro Sánchez i la seva dona, durant unes vacances | GTRES

L'encarregada d'emetre'l serà una plataforma de contingut audiovisual. Tot i això, tampoc es descarta que pugui arribar a totes les llars espanyoles a través d'una cadena generalista. El director serà Curro Sánchez Varela, distingit amb un premi Goya.

Pedro Sánchez va posar una condició per gravar

No obstant això, Pedro Sánchez només va demanar una condició per ser el protagonista d'aquesta feina. I és que les seves filles Ainhoa i Carlota no fossin gravades ni apareguessin en cap dels quatre capítols del documental, puix que encara són menors i prefereixen que segueixin romanent en l'anonimat.

Tot el protagonisme recaurà, per tant, sobre el president del Govern i Begoña Gómez, havent-hi l'oportunitat de conèixer-los més a fons a les distàncies curtes.

Asseguren que el que sí que apareixerà serà un dels membres de la família més il·lustres. Es tracta de la gossa Turca, la mascota de la casa i que tindrà un forat reservat a alguna escena.

D'aquesta manera, Pedro Sánchez segueix els passos d'altres famosos que han obert les portes de casa seva com és el cas de Sergio Ramos o Georgina Rodríguez, la parella de Cristiano Ronaldo.