Loteria

Es pensaven que havien guanyat un pessic i descobreixen que són milionaris

Es pensaven que havien guanyat 10.000 dòlars quan en realitat els havia tocat un milió

Segons l'estadística, cada any es queden sense cobrar milers de milions d'euros en premis de loteria. La majoria dels casos tenen lloc perquè els guanyadors no saben que han guanyat. En altres casos, com aquest, els afortunats es pensen erròniament que han guanyat un premi més petit.

En aquest cas la cosa va acabar bé, perquè els afortunats van acabar rebent un premi molt més gran del que s'esperaven. La parella es pensava que havia guanyat un premi de 10.000 dòlars a la loteria, i resulta que eren milionaris. De sobte, van descobrir que havien guanyat un milió de dòlars.

Els experts en premis i les administracions de loteria recomanen revisar sempre els bitllets jugats. Recentment, s'ha sabut que el guanyador de 1.300 milions d'euros no ha reclamat el premi. Per això, no descarten que l'afortunat no hagi revisat la seva aposta i que encara no sàpiga que ha guanyat.

 

Tenien diversos bitllets premiats

Una parella de la ciutat de Gaithersburg, als Estats Units, va guanyar la loteria de Maryland el 18 de juliol passat. Els afortunats jugaven al Million Dollar Mega Multiplier, un rasca-rasca molt popular al país. Van comprar el bitllet instantani en una botiga, i aviat es van endur una gran sorpresa.

Mans amb un bitllet de loteria
El número guanyador tenia un premi amb més valor del que s'esperaven | CUARTOSCURO

En arribar a casa van començar a gratar la butlleta de loteria i van descobrir que era portador d'un premi de 10.000 dòlars. La seva sorpresa va ser més gran quan es van adonar que tenien diverses butlletes premiades. En comptar les participacions, els guanys arribaven a un milió de dòlars.

L'afortunada, una dona de 51 anys la identitat de la qual no ha estat revelada, va explicar que estaven «molt emocionats». La felicitat desbordant que sentia es va expressar en llàgrimes, tal com afirma. «Estàvem feliços i vam plorar», va revelar en una entrevista a Montgomery Community Media.

En què es gastaran els diners

Els premiats són un matrimoni de classe mitjana de Gaithersburg, ella treballa en el sector de les vendes en línia i ell es dedica a la construcció. La dona es va mostrar eufòrica en saber que era milionària. Fins i tot va explicar als funcionaris de la loteria a què pensa destinar el premi.

La seva filla gran treballa en una perruqueria, i volen utilitzar part dels diners per ajudar-la perquè obri el seu propi negoci. La resta dels diners pensen utilitzar-los per cobrir algunes despeses i, potser, per comprar-se una casa. En tot cas, ara disposen de més diners per fer realitat els seus somnis.

▶️ Vídeo del dia

L'administració que va dispensar la butlleta guanyadora va aconseguir una recompensa de mil dòlars. El premi es va atorgar al sorteig celebrat el 18 de juliol, i passarà a la història per ser la primera butlleta instantània amb una quantitat superior al milió. En aquests sorteigs, els premis solen ser menors.

Sis premis sense reclamar

Encara hi ha sis rasca-rasca més amb premis d'un milió d'euros que no han estat reclamats. Els funcionaris creuen que als beneficiaris els ha pogut passar el mateix que a aquest matrimoni. És molt probable que siguin desconeixedors que han guanyat un milió de dòlars.

A més hi ha set premis més de 50.000 dòlars i més de 140 premis de 10.000 que encara no han estat reclamats. En tot cas, els afortunats encara tenen un marge de temps per cobrar els diners.

Les butlletes instantànies són un tipus de loteria molt popular als Estats Units. La normativa de la loteria estableix el termini per cobrar un premi, i si passat aquest temps no l'han reclamat queda sense lliurar-se. El guanyador d'un premi no pot cobrar la quantitat un cop passat aquest termini. A més, els guanyadors de la loteria tenen dret a mantenir l'anonimat.