Kirk i Laura amb el premi de la loteria

Els toca la Loteria, se separen i ella li pren tot el que ha guanyat

Ell carregava amb les despeses de la casa i ella es dedicava a apostar a loteria

Compartir un premi de Loteria pot portar les alegries més grans, però també provocar situacions conflictives. Sobretot, quan pel mig hi ha l'amor, i això és el que va passar amb una parella britànica. Van guanyar la loteria, però es van separar i ella li va furtar tot el que havia guanyat.

Els protagonistes d'aquesta història són Laura Hoyle, de 40 anys, i Kirk Stevens, de 39. El 2021 van ser els afortunats guanyadors d'un premi de loteria valorat en 12.000 €. L'alegria va durar poc, perquè, en el moment de repartir els guanys, ella el va deixar i se'n va anar amb el premi.

Kirk es va veure, de sobte, sense parella i sense un duro, tot i que durant molt de temps va estar mantenint la seva xicota. Segons va declarar al mitjà britànic Daily Star, ella es dedicava únicament a jugar a la loteria. Ara, té la sensació que ella ja tenia la idea d'escapar-se.

El somni de guanyar la loteria

Segons ha explicat aquest home, ell s'encarregava de cobrir les despeses de la llar mentre ella es gastava 30 euros a la setmana en loteria. Ella tenia l'esperança de guanyar algun dia i, fins i tot, havien fet plans. Es volien comprar una casa, emprendre un negoci tots dos, i cobrir els seus deutes.

La insistència de la dona va tenir recompensa i va guanyar un bon pessic en un sorteig de la loteria britànica. La seva aposta va ser premiada amb 12.000 €, però llavors van començar els problemes. Uns dies després de sortir guanyadora, Laura va abandonar Kirk i el va deixar sense un duro del premi.

Les seves vides van discórrer de manera ben diferent, ja que ella va començar una vida sola i es va comprar una casa de luxe. No va voler saber res més de l'home amb qui va compartir uns quants anys i el somni de guanyar un dia la loteria. Fins i tot, va demanar emportar-se els gossos que havien cuidat junts des de cadells.

Foto de la loteria.
Laura i Kirk volien complir els seus somnis junts si guanyaven la loteria. | Canva

La polèmica decisió de Laura

Ara, ell lamenta les promeses buides que la seva xicota li va fer durant anys. «Laura m'havia dit que ens donaríem una bona vida si guanyàvem la loteria, però ara se n'ha anat i m'ha deixat sense res. Fins i tot, es vol emportar els nostres dos gossos», va explicar a The Sun.

Kirk explica que estava molt enamorat de Laura i, per això, sempre va carregar amb les despeses de la casa on vivien. Diu que llavors era la seva parella i només volia veure-la feliç, per això va deixar que ella no pagués res. El seu somni era casar-se amb ella i muntar un negoci amb els diners que guanyessin.

«Quan vam guanyar la loteria havíem planejat muntar un negoci de caçafantasmes, perquè és una passió que tots dos compartíem», ha afirmat. Tanmateix, ella el va abandonar i ara tots els seus somnis han naufragat. Ja no es podrà casar amb Laura, ni muntar el negoci que anhelava.

La desesperada situació de Kirk

Ara, només es troba amb un munt de deutes per pagar i sense un suport per fer front a la situació. El pitjor és la sensació d'impotència, ja que legalment no pot reclamar res del premi. La normativa és molt clara i tots els guanys van per al guanyador de l'aposta.

Segons l'administració de la Loteria Nacional britànica, tots els guanys es paguen a un sol individu. Quan aquesta persona cobra els diners, té la llibertat per compartir-los o quedar-se'ls. La beneficiària de l'aposta guanyadora era Laura, així que Kirk no pot reclamar el premi.

No és la primera vegada que passa una cosa així. Recentment, ha sortit a la llum el cas d'un home que va decidir quedar-se tots els diners guanyats en un premi de loteria i els fills s'hi van venjar. Li van destrossar els cotxes nous que havia comprat en saber que no veurien ni un cèntim.

▶️ Vídeo del dia