Un home celebra tenir una butlleta guanyadora de la Loteria Nacional

Premi milionari a Eivissa: el guanyador ja sap què farà amb els diners

El Sorteig Extraordinari de Setembre ha repartit sort a diverses províncies d'Espanya

La Loteria Nacional ha tornat a repartir sort i ha deixat una pluja de milions a cinc províncies d'Espanya. Un dels llocs premiats és Eivissa, on un dels guanyadors ja té clar en què es gastaran els diners. Es comprarà un cotxe nou i pagarà l'entrada del pis de la filla.

El número premiat de la Loteria Nacional és el 16.245, i s'ha venut a les províncies de Barcelona, Còrdova, Eivissa, Madrid i Biscaia. El sorteig extraordinari de setembre ha repartit 1,5 milions d'euros a la sèrie (150.000 euros per dècim). Un bon pessic per als afortunats.

A més a més, el segon premi va deixar 300.000 euros a la sèrie, és a dir, 30.000 euros per desè. El nombre premiat va ser el 77.961, i es va vendre de manera íntegra a l'administració número 7 de Sagunt (València). Els guanyadors ja estan pensant en què es poden gastar els diners.

Primer premi repartit

A Eivissa, el premi va ser repartit per l'administració de loteria número 3, a l'avinguda d'Isidor Macabich. El despatx va vendre entre els seus clients i abonats deu dècims del primer premi del Sorteig Extraordinari. Els beneficiaris han obtingut 150.000 euros per desè jugat, una bona quantitat.

L'administració número 6 de Reus, a la Pastoreta
La loteria ha repartit alegria en diverses províncies | Àngel Ullate

La tornada de les vacances es farà més lleugera per a aquests afortunats, que també podran tapar algun forat. Es van viure moments de molta alegria quan els posseïdors de la butlleta guanyadora van rebre la notícia. Hi va haver alguns que fins i tot es van posar a plorar.

És el cas d'una de les guanyadores, que segons l'administració va plorar en conèixer que tenia el número premiat. Alguns dels afortunats fins i tot van explicar a l'amo del despatx en què es gastarien els diners. Un va revelar en què s'ho gastarà, i és molt pragmàtic.

Què farà el guanyador amb els diners

Segons revela el despatx al Diario de Ibiza, un dels premiats amb aquest premi de la Loteria Nacional té clar en què s'ho gastarà. Diu que destinarà els diners a comprar un cotxe nou i donar una entrada d'un pis per a la seva filla. El beneficiari, un senyor gran, ha fet una promesa a l'amo.

▶️ Vídeo del dia

«Diu que quan les coses estiguin més tranquil·les ens menjarem una paella», afirma el propietari de l'administració. A més, al lloc on van vendre el número guanyador regna l'eufòria i l'alegria. Ja havia donat anteriorment diversos premis de La Primitiva i els sorteigs de dijous.

També havien tret algun pessic a la Loteria de Nadal, però en aquest cas la il·lusió ha estat més gran. Mai no havien repartit un primer premi de la Loteria Nacional, i ha estat rebut amb molta emoció. Afirmen que és una cosa important per a ells i per afrontar la campanya de Nadal.

Pensant en la Grossa de Nadal

L'optimisme és tan gran que ja pensen en la possibilitat de treure un premi gros a la Loteria de Nadal. «Qui no pensa o gosa pensar que traurem un primer premi de la Loteria de Nadal», diuen. «Ens il·lusionarem i tindrem fe que passarà aquest any», afirmen amb esperança.

Imatge de diversos dècims de loteria
Màxima il·lusió per al sorteig de Nadal | EUROPA PRESS

A més d'Eivissa, avui també hi ha festa gran a Gavà i Vic (Barcelona), Montilla (Còrdova), Ondarroa (Biscaia) i Madrid. Allí és on ha caigut també el primer premi del Sorteig Extraordinari. El tercer va caure a Pola de Lena, Olesa de Montserrat, Peal de Becerrillo, Vall de la Serena, Villacarrillo i Huarte.

El sorteig extraordinari de setembre de la loteria nacional va repartir 105 milions d'euros en premis. Després de la seva celebració, molts ja pensen a la següent cita que serà el Sorteig Extraordinari de Nadal. Aquest any ve amb novetats, ja que s'expendeixen més números que en edicions anteriors.