Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Un milió d'euros, els diners donats per Guardiola per a la lluita contra el coronavirus

L'objectiu és obtenir el material sanitari necessari

Pep Guardiola ha fet una donació d'un milió d'euros | CatalunyaDiari.cat

L'entrenador català del Manchester City, Pep Guardiola, ha donat aquest dimarts un  milió d'euros  a la Fundació Àngel Soler Daniel per a l'adquisició i l'aprovisionament de material sanitari davant l'emergència de la pandèmia del Covid-19.

La campanya de donacions, impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i gestionada a través de la fundació, tenia 33.000 euros recaptats fins ara, ha informat el col·legi en un comunicat. A més de recaptar per a la compra de material, la campanya també és «per a poder finançar la producció alternativa --a través de la impressió 3D-- de respiradors artificials i altres elements de protecció per al personal sanitari».

33.000 euros recaptats

En el comunicat que ha publicat el Col·legi de Metges de Barcelona s'ha anunciat que la Fundació Angel Soler Daniel comptava amb 33.000 euros, als quals s'ha de sumar la donació de l'exfutbolista del FC Barcelona. Tots aquests diners es destinaran a l'adquisició i producció de material que serà distribuït als centres sanitaris de tot Catalunya que requereixin d'aquests per poder front a la crisi sanitària causada pel coronavirus. Una acció que es durà a terme en coordinació amb el Departament de Salut.