El 'pequeño Nicolás', sobre l'intent d'apunyalament: «Pensava que m'havien robat»

El jove ha relatat l'incident a la pizzeria de Madrid i ha reconegut haver agafat «un ganivet petit de pizza»
Els agents van detenir el 'pequeño Nicolás' per un delicte de lesions en una pizzeria de Madrid   | EFE

 

Poques hores després d'assabentar-nos que el 'pequeño Nicolás' havia estat detingut la nit d'aquest dimarts per intent d'apunyalament, Francisco relata la seva versió dels fets: «Pensava que m'havia robat el mòbil alguns dels cambrers». Ho ha explicat a 'La Información', reconeixent que la Policia Nacional l'havia arrestat i confessant que havia agafat una arma blanca durant una suposada discussió amb un cambrer, en una pizzeria de Madrid

 

Confessa haver agafat «un ganivet petit de pizza»

Al contrari del que assenyalaven fonts policials a Europa Press, el 'pequeño Nicolás' no ha parlat en cap moment que ell i el seu amic estiguessin increpant una cambrera, ni de la decisió de l'amo del local d'expulsar-los, com a detonant de l'incident.

 

Francisco Nicolás parla de la seva sospita de furt com a veritable motiu dels fets i reconeix que hi va haver un forceig entre ell i el cambrer, que va acabar amb un got de vidre trencat a terra i amb «un petit ganivet de pizza» a les seves mans. Tampoc ha fet al·lusions al suposat cop de puny que rebia el treballador de l'establiment.

 

El 'pequeño Nicolàs' estudia ara interposar també una denúncia, segons el mitjà citat. Ha quedat en llibertat amb càrrecs, acusat d'un delicte de lesions, que se suma als set anys de presó que la Fiscalia li demana per la resta de presumptes delictes pels quals està pendent de judici: usurpació de funcions, falsedat documental i suborn.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Actualitat