Perd la vida una estrella de 'Tik Tok' de només 24 anys

El metge forense i el seu germà han confirmat la mort del jove, però no n'han revelat les causes

Potser molts de vosaltres coneixeu la xarxa social 'Vine', que permetia publicar vídeos de sis segons i compartir-los amb els seguidors. Va arribar a tenir 200 milions d'usuaris, i un d'ells, Adam Perkins, que va aconseguir la popularitat amb els seus vídeos d'humor. Tot i això, l'any 2017, 'Vine' va deixar de funcionar i Perkins va reinventar-se amb 'Tik Tok'.

Es desconeixen les causes de la mort

Adam Perkins ha mort aquest diumenge, 11 d'abril, als 24 anys. Així ho ha confirmat el seu germà, Patrick, a través d'una bonica publicació a Instagram: «El meu germà Adam ha mort aquest diumenge 11 d'abril. No puc expressar amb paraules el que significa per a mi aquesta pèrdua. Sovint em pregunten com és ser bessó, i la meva resposta sol ser: Com és no ser bessó».

Patrick mantenia un vincle molt fort amb el seu germà bessó Adam: «Ser bessó forma part de la meva identitat. És tot el que he conegut. I ara estic lluitant per poder explicar en el nostre idioma com serà per a mi viure en aquest món sense ell, sense el meu millor amic». D'altra banda, Patrick ha aprofitat per agrair les mostres de suport dels fans del seu germà, que s'han bolcat amb ell des que s'ha conegut la notícia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb tot això, no s'han revelat les causes de la mort. Cal destacar que Adam ja no publicava contingut a les xarxes socials. En tot cas, la seva pèrdua ha donat la volta al món i la notícia està ocupant les portades dels diaris de diversos països. 

Amb la notícia de la mort d'Adam, antics usuaris de la plataforma social 'Vine' han recuperat el vídeo amb el qual va saltar a la fama. Es tracta de «Welcome to Chili 's!», un vídeo que va aconseguir 26 milions de visites. De fet, es van fer paròdies, campanyes publicitaries i material de marxandatge, i fins i tot una noia s'ho va tatuar a l'esquena.

Adam va graduar-se en composició musical a la Universitat de Nova York. Després, va començar una carrera musical sota el nom de Plas Teg i el 2018 va llançar el seu primer àlbum, Latch Relay. La seva exparella, Kelton Ellitott, demana que se'l recordi per la música.

Els últims missatges dels seus fans

Els fans d'Adam Perkins han volgut acomiadar-se amb milers de missatges a les xarxes socials: «L'humor que ha creat romandrà durant generacions», assegura un dels usuaris, mentre un altre comenta: «Que descansi en pau la llegenda de 'Vine' i músic Adam, i una abraçada als seus amics i a la seva família».

Un missatge emotiu ha estat el de la seva exparella, Kelton Elliott: «Ha mort el meu etern millor amic i exparella, i estic devastat. Hem viscut junts gairebé cada dia i cada nit de 2020 i 2021. Estàvem aquí l'un per l'altre, l'any més difícil de les nostres vides. Podria parlar d'ell durant hores, però només puc dir una cosa: Ell i jo solíem parlar de com volíem que ens recordessin, i ell sempre solia dir que volia que el recordessin pel seu art, per la seva música». Tot i que es desconeixen les causes de la mort, Adam podria haver mort per una malaltia.


Comentaris

envia el comentari